"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 16 de juny del 2011

Surrealista comunicat del Madrit contestant Sandro

Aquest dijous al migdia, Sandro Rosell, ha fet una valoració de la temporada en la qual, com Artur Mas, ha avisat el Reial Madrid que "està traspassant tots els límits", que amenaça amb "trencar relacions" i (com aconsellava jo fa mesos des d'aquesta modesta tribuna) anima els de lÉsser Superior a denunciar també la COPE si segueixen mantenint que ells no són al darrera de les acusacions de dopatge vomitades per la cadena dels bisbes.

Doncs bé, el Madrit ha avisat que emetria un comunicat per contestar el màxim dirigent blaugrana. No sabem si l'han fet en lletra gòtica però la veritat és que la resposta (surrealista) del Madrit ha trigat gairebé set hores a veure la llum. Pagaria per veure com s'ha gestat.

Bàsicament, el que fan és donar motius a Sandro Rosell per trencar les relacions. Titllen les paraules del president blaugrana de "desafortunades" i creuen que "és incomprensible que faci greus i falses insinuacions sobre les notícies del dopatge que, com tothom sap, no tenen res a veure amb el Reial Madrit i que vam desmentir el mateix dia" (FALS, ho va haver de fer Valdano tres dies després).

També recorden que va ser el Barça qui va fer una "sorprenent denuncia" a la UEFA sobre Mou en una actuació que qualifiquen de "sense precedents". Asseguren que l'actuació del Barça només pot ser entesa per "una determinada pressió mediàtica" i que ells sempre han estat "al costat de l'esportivitat".

El final no te'l pots perdre: "El Madrid seguirà treballant per ser un exemple per a tots els nens del món" Ein?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada