"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 12 de juny del 2011

Els Mavs, campions de l'NBA gràcies al tatuatge de Jason Terry

Fixa't en el poderós biceps dret de Jason Terry. És la Copa Larry O'Brien: el trofeu que els equips de l'NBA reben quan guanyen la competició i es proclamen campions del món, com diuen ells. Però la història del tatuatge és curiós. Terry, que no havia guanyat mai l'NBA fins aquest dilluns a la matinada, va assistir a principis de temporada a una reunió informal que els Mavericks van fer a la casa que el jugador dels texans DeShawn Stevenson té a Florida. Al marge dels membres de l'equip, es va convidar el cuiner dels Mavs i el tatuador de capçalera d'Stevenson.

Tothom es va quedar parat quan Jason Terry, que fins ara lluïa el pit el 206 (prefix telefònic de la ciutat de Seatle, ciutat en la qual va nèixer) va demanar que li tatuessin la Copa al biceps. Tenia la impressió que la guanyarien. Els seus companys es van quedar astorats i es pensaven que era una broma. La temporada encara no havia començat i hom pensava com a candidats a l'anell els Lakers, els C's, els Heat... Terry tenia el presentiment i va encomanar una màgia a l'equip del multimilionari Mark Cuban que ha acabat, aquest dilluns a la matinada, proclamant-se campió de l'NBA per primera vegada derrotant els totpoderosos Heat de LeBron, Wade i Bosh.

La premsa dirà (i és cert) que l'NBA parla alemany, que Dirk Nowitzki (el millor europeu de la història de l'NBA) ha guanayat tot solet l'anell... però el vestidor dels Mavs sap que la màgia del tatuatge de Jason Terry hi ha tingut molt a veure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada