"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 14 de juny del 2011

Moment per recordar la Masia. Moment per recordar Pedraza


Aquest dilluns a la nit, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va assisitir a un sopar de comiat a l'emblemàtica Masia blaugrana que, durant 31 anys, ha estat la veritable fàbrica d'una de les millor pedreres del món. Ara, amb Pep Guardiola, es viuen els millors moments del planter. un planter que, quan torni de les vacances d'estiu, s'instal·larà a les modernes instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

La vella Masia de Can Planas, construïda el 1702 i que el 1950 va passar a ser propietat del Barça, tindrà altres usos. Es parla d'oficines i, fins i tot, d'un restaurant. Avui és el moment en el qual es recorden grans noms com els pioners Esteve Fradera o Guillermo Amor, com els tres millors jugadors del món Xavi, Iniesta i Messi, com Pep Guardiola, com Víctor Valdés, com Nayim, com Tito Vilanova...

Però jo vull tenir un record per a Ángel Pedraza, mort fa pocs mesos, a l'edat de 48 anys. L'andalús va ser el primer producte de la Masia que va debutar en el primer equip del Barça. Des d'on siguis, gràcies Ángel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada