"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 4 de juny del 2011

Què vol dir la foto que ha penjat Cesc al Twitter?

Ja et pots prendre un café veloz com el de Maradona

Diego Armando Maradona, nou entrenador de l'Al Wasl dels Emirats Àrabs, va tornar a vincular l'albicelestes amb el dopatge en el seu esbojarrat (i encertat) intent de foragitar Julio Grondona de l'AFA: "Contra Austràlia (en la repesca de 1993) ens van donar un café veloz que tenia alguna cosa que feia que corréssim més. En els altres 10 partits haviem passat controls antidopatge i allà no. Grondona ho sabia". Gràcies al café veloz, segons Maradona, Argentina es va classificar pel Mundial de 1994.

Rooney s'ha fet un impant de cabells!

El jugador del ManU ha escrit al seu Twitter que s'estava "quedant calb amb només 25 anys" i que ha ingressat a la Clínica Harley on es veu que li han tunejat la calvorota. Els seguidors de Rooney han demant que penji immediatament una fotografia del seu new look, però el de Liverpool ha contestat que té el cap ple de "morats" i que veurem la seva imatge dilluns. Per què no som dilluns ja?

PS: Ja que hi és, es podria fer una liposucció, no?

L'atropella un F1 i tan fresc!

Exhibició de Sebastien Buemi al Japó.

divendres, 3 de juny del 2011

L'AS dóna per bo el fitxatge de l'inexistent Sayalongo

En aquest fantàstic blog de referència, hi ha una mostra més de la situació real del periodisme. Resumint. Resulta que en diferents fòrums es van inventar un futbolista fictici amb el prometedor nom d'Oghenne Sayalongo. Van començar a lloar les excel·lències d'aquest mig centre malià, de la pedrera del Rennes francès i de només 16 anys, que se'l disputaven tant el Màlaga, l'Arsenal i el FC Barcelona. Fins i tot van inventar un compte de Twitter de mentida i anunciaven que el conjunt de la Costa del Sol s'havia endut la perla. I els amics de l'AS han picat com a passarells.

Això em recorda, deu fer un parell d'anys, quan el prestigiós José Luis Carazo (Sport) va publicar, donant com a certes, una colla de barbaritats que algú, en un to clarament humorístic, havia escrit a la biografia de Winston Bogarde a la Frikipèdia. Que si treballava de goril·la en una discoteca de Sabadell, que vivia en una comuna gai de folklòriques, que...

Només recordar que Carazo és director adjunt de l'Sport.

Messi nega haver rebut cap cop de puny (Vídeo)


En un comunicat, Leo Messi, desmenteix que hagi rebut un cop de puny a Rosario. El jugador del Barça ha escrit que “surt publicat a diferents mitjants que vaig rebre un clatellot a la sortida d'un restaurant de Rosario. Per la tranquilitat de totes les persones que ens han preguntat per si era veritat, dir-vos que no he rebut cap mena de cop de ningú. Estic perfectament bé…Me quedat sorprés pel rebombori generat. Moltes gràcies de totes maneres pels vostres missatges d'interés.”

Segons la premsa argentina, el davanter blaugrana era al restaurant el Club de la Milanesa, ubicat al centre de Rosario, quan va veure una quarentena de nois que l'havien reconegut i que l'esperaven, fora del local i sota el fred austral, per demanar-li un autògraf del millor jugador del món. Messi va sortir i es veu que entre els nois, que eren estudiants de l'Institut Latinoamericano que és molt a la vora, hi havia un alumne de cinquè curs que hauria intentat etzibar-li un cop de punt. L'agressor, que va ser perseguit per la resta de nois i a qui no van poder enxampar, s'hauria identificat com a seguidor de Rosario Central que és el club adversari de Newell's que és el conjunt de Messi a l'Argentina.

Messi ha estat el més sorprès per tot l'enrenou i, quan li han preguntat, ha assegurat "no saber" de què li parlaven. Per ser justos, cal dir que la cara del blaugrana que apareix a la foto sembla dir tot el contrari.

Duran Lleida hauria ensenyat el dit als Ultra Sur a Mestalla

"Però home, no li fa vergonya a la seva edat?" Aquesta frase és la que, segons l'informe policial al que ha tingut accés Público sobre l'agressió a Duran Lleida a l'estadi de Mestalla abans de la Copa del Rei, li va etzibar un agent al polític català. Es veu, sempre segons aquest rotatiu, que el líder d'Unió hauria estat provocant els malalts d'Ultra Sur bo i ensenyant-los el dit i fent algún gest obscé. El grup radical del Madrit va intentar agredir Duran Lleida i alguns membres de la seva família que es veu que van rebre l'impacte d'un cubata.

L'agent, que no va saber que davant tenia Duran perquè no el va reconèixer, el va seguir renyant per fer aquesta mena de gesticulacions davant de dos nebots seus que són menors d'edat. Segons l'informe policial, Duran es va dirigir al policia que formava part del cordó que el protegia que no el cridés i que es tractés amb respecte.

Tot plegat lamentable. Ja no cal ni carregar contra els feixistes d'Ultra Sur, però si és veritat que Duran Lleida es va comportar d'aquesta manera, em sembla encara més patètic. Ell representa que és un representant del poble, que hauria de saber-se controlar els nervis i al qual se li presuposa una educació i un saber estar.

Al conservador català, que deuria estar més content que ningú per haver acaparat un titular (que és el que més li agrada del món), sembla que el tret li podria haver sortit per la culata.

dijous, 2 de juny del 2011

Cesc al Madrit i el Kun al Barça?


Sembla mentida com Madrit i Barça se segueixen buscant les pessigolles fins i tot quan no hi ha futbol. Com la història d'amor entre Cesc Fàbregas i el FC Barcelona és més que evident, els blancs es dediquen a revifar el seu presumpte interès pel d'Arenys de Munt amb cap més altra finalitat que encarir el preu del català i torpedinar una operació (encertado o no) que caurà com fruita madura.

Però no cal carregar contra el Madrit. El Barça fa el mateix. Si els blancs fan servir la Central Lechera per convertir el retorn de Cesc a casa en una mena de subhasta al millor licitador, els blaugrana també han demanat un cop de mà a la seva premsa propera per filtrar, insinuar, aventurar o alimentar un suposat interès del Barça pel Kun Agüero (Kun Averany, com diria La Vanguardia en català).

Tot plegat, escombraries estivals. I, mentrestant, Arsenal i Atlètic es freguen les mans.

Mira com va quedar la Copa destrossada per Sergio Ramos



L'exposa la Federació Espanyola. El Media Markt del Madrit no s'hi posa per poc, eh? Sort que no li va passar a Oleguer, que ja li haurien posat un recurs d'inconstitucionalitat. Quina gran paraula inconstitucionalitat. Ideal per titular :)

Foto de RAC1

Els Mossos escorten Simoncelli a Montmeló


L'italià Marco Simoncelli està tarat. És un perill públic. Aquest xicot, que es fa un embolic entre ser agressiu i ser violent a la pista, ha protagonitzat infinitat d'episodis farcits de mala baba i prenyats ràbia dalt d'unes màquines que no són pas unes joguines. Ara bé, Simoncelli ha rebut infinitat d'amenaces de mort per la seva esbojarrada i maquiavèl·lica maniobra que va fer a Le Mans i que va provocar la caiguda del català Dani Pedrosa que es va fracturar la clavícula i, aquest diumenge, no serà al Circuit de Catalunya.

Per tant, Marco Simoncelli i la resta del seu equip, Honda Gresini, ha aterrat al Prat i ha estat protegit per un agent de seguretat privat i tres Mossos d'Esquadra que no han deixat el pilot amenaçat en cap moment. La vigilància durarà els quatre dies que Simoncelli serà a Barcelona. I jo em pregunto: Qui ho paga això?. I denuncio les amenaces. Per més mala persona que sigui aquest individu, hi ha altres canals allunyats de la violència per castigar-lo. No entenc com la direcció de cursa el permetrà ser a la graella catalana diumenge.

I, fixa't que curiós, el més centrat ha estat Jorge Lorenzo. El mallorquí, que no és precisament el millor amic de Pedrosa, ha lamentat l'actuació de Simoncelli i proposava qiue no tornés a competir fins que el de Castellar del Vallès no es recuperi.

Fixa't què feia el pilot de Cattolica, fa tres anys, a Hèctor Barberà. I en una recta!!!

Pobre Maverick Viñales! Haurà de saludar Paris Hilton a Montmeló!


Ha nascut una estrella. El gironí Maverick Viñales, que fa un parell de setmanes es va endur el triomf a Le Mans a la categoria de 125 cc, s'enfronta a un seriós repte aquest cap de setmana. I no només perquè el de Roses participarà en la cursa de Montmeló, sinó perquè el seu equip, el Blusens Paris Hilton amb base a Cardedeu, rebrà la visita de la musa i patrocinadora. L'hereva estatunidenca aterrà al Circuit de Catalunya, diumenge a les 10:00h, es farà unes fotitos i saludarà als pilots del seu equip. El pobre Maverick, amb nom de telesèries tipus Bervely Hills 90120, ja deu estar tremolant. L'anglès no serà problema ja que el català el parla a la perfecció, però què li podrà dir a la Hilton? S'accepten suggeriments...

Ricky jugarà als T-Wolves la propera temporada


Ricky Rubio s'ha convertit, aquest dijous a la matinada, en trending topic de Twitter als Estats Units (i, tenint en compte l'hora que escric aquest post ho serà a nivell mundial) després que la prestigiosa AP s'hagi fet ressó de la notícia. Els Timberwolves de Minessota incorporaran Ricky Rubio la propera temporada (si és que es disputa per culpa de l'amenaça del tancament patronal) i presentaran el del Masnou a finals de juny al Target Center. La pitjor franquícia de la temporada que és a punt d'acabar-se volia mantenir en secret l'acord fins que el Regal Barça no acabés de disputar la final ACB. Un català més a l'NBA.

Shaq: Es retira l'article 34 de l'NBA!

"Faig el que vull, quan vull i com vull". Article 34 de la Llei Marcial de l'NBA. Aquest dijous a la matinada, el veterà pivot Shaquile O'Neal, amb 39 anys i un any de contracte amb els Celtics, ha anunciat al seu compte de Twitter que plegava. "Ho hem fet, 19 anys baby. Us ho agreixo i, per això, us ho dic a vosaltres primer. Em retiro. Us estimo. Fins aviat".



Amb Shaq marxa un dels pivots més dominadors de la història de l'NBA. Amb unes dimensions corporals brutals, el jugador de New Jersey ha dictat la seva llei sota les cistelles de la millor lliga de bàsquet del món defensant les samarretes d'Orlando, Lakers, Miami, Phoenix, Cleveland i Celtics. El tendó d'Aquiles i els bessons de la cama dreta l'han mortificat i el gegant de Newark ja no va poder dos partits seguits des de febrer.

El seu gran problema van ser els tirs lliures (mà de fusta) però plega amb quatre anells de campió, 15 vegades All Star, dues vegades màxim encistellador de l'NBA, rookie de l'any 1993... Amb un caràcter simpàtic, i amb un ego a prova de bomba que el va dur a enfrontar-se a Kobe per un malentès en una festa d'aniversari, Shaq ha protagonitzat gran quantitat de bromes, s'ha disfressat de tot (fins i tot de Beyonce), ha pres part en pel·lícules, ha editat CDs, ha mantingut un brutal tren de vida i és capaç de reaccionar d'aquesta manera quan li carden una multa de 30.000 euros. Shaq deixa el show time orfe. Marxa el Big Cactus, el Diesel, el Gran Aristòtil...

dimecres, 1 de juny del 2011

Oriol Alsina: "Hem pujat a 2ªB amb un pressupost igual a tres dies de sou de CR7"


El futbol català té tres noms de moda que van íntimament lligats. La UE Llagostera que ha assolit plaça a la Segona B després de quallar cinc ascensos en set temporades, que està dirigida per un matrimoni curiós que porta 20 anys junts. A la banqueta, Oriol Alsina, i als despatxos, Isabel Tarragó. Han aconseguit quelcom d'històric i sense precedents pel futbol modest de casa nostra.

Oriol Alsina, a qui he tingut l'oportunitat de saludar, reconeix que "encara" no ho ha "digerit" i es mostra "il·lusionat pel nou repte". Sobretot, li fa gràcia jugar la Copa, passar alguna eliminitòria i tenir la sort de jugar "contra el Reial Madrid al Bernabéu". Culé de tota la vida, rep mil i una felicitacions d'un poble que s'ha bolcat amb l'equip: "Un mata un xai i me'l regala, l'altra fa la matança del porc i me'l dóna". El seu mòbil treu fum.

Sense cobrar, aquest entrenador-miracle del futbol català que es defineix "com un bon psicòleg" és l'ànima d'un equip que funciona com una família i que té un pressupost més que just: "120.000 euros que vindria a ser tres dies de sou de Cristiano Ronaldo". I és que la crisi econòmica és a l'odre del dia. És per això que el matrimoni Alsina-Tarragó dóna feina a la seva fàbrica de tovalloles "als jugadors que demostren en els entrenaments sacrifici, capacitat de treball i companyerisme. Així, poden portar dos sous a casa".

Oriol Alsina somriu quan m'interesso per les seves relacions amb la presidenta, la seva dona des de fa 20 anys. "Són molt bones. Estem junts les 24 hores deia dia. La feina de la Isabel és molt important. Ara bé, quan guanyem, les relacions són molt millors", assegura rient. I és que els 8.000 habitants de Llagostera són feliços perquè han aconseguit posar al mapa del futbol estatal el seu poble.

Boníssimes notícies pel futbol català, el futbol modest, el futbol de veritat que està sacsejat per molts (massa) problemes econòmics.

En breu t'ajduntaré l'entrevista sencera

Pepe Reina presenta el seu bebè Luca al Facebook

Simpatica imatge del porter del Liverpool Pepe Reina que ha pujat al seu FB les primeres imatges del seu tercer fill, Luca, nascut a Còrdova. L'exblaugrana ja té dues nenes, Alma i Grècia. A la imatge es veu un Reina extenuat després dels dolors del part. Per cert, el bebè és el de l'esquerra :)

dimarts, 31 de maig del 2011

Luis Enrique deixa una perla abans de marxar del B

"Els jugadors del filial són millors que els del primer equip".

Merder a Boca per un pico


Boca ha "expulsat provisionalment" l'entrenador de l'equip de la Sisena Divisió, Víctor Civarelli, per fer-se un breu petó a la boca (el que es coneix coma pico, vaja) amb un jugador del seu equip que havia marcat un gol. El problema? Que el noi és menor i només té 16 anys. Per acabar-ho d'adobar, resulta que Civarelli li hauria promès al jugador el pico si marcava...

Enorme fredor entre Barça i Madrid a la selecció estatal

Aquest dimarts al vespre s'ha celebrat el primer entrenament de la selecció estatal de cara als gilibolos de juny contra Veneçuela i els Estats Units. Partits que carrega el diable, en els quals només es pot guanyar una lesió, en els quals els futbolistes ja pensen en les vacances i que serveixen perquè en Villar faci calaix.

Hi havia interès per veure com serien les relacions, sobre la gespa, entre blaugrana i merengues després del lamentable comportament dels de Mou en els quatre càssics. El Nabo de Oro ha d'estar molt preocupat segons el que s'ha vist. Els del Barça, en un grup; els del Madrit, en l'altre. Ni una broma, ni una paraula... les convicències de Del Bosque comencen força malament per al de Salamanca ja que uns i altres hauran de conviure 24 hores al dia durant els propers vuit dies.

Els únics que s'han relacionat, breument, han estat el blaugrana David Villa i el madridista Raúl Albiol ja que són bons amics després de compartir el vestidor de Mestalla.

Resum: Sis jugadors del Barça i cinc del Madrit hauran de conviure durant vuit dies. Sembla l'anunci d'un Gran Hermano. Es presentarà la Merceditas Milà? Hi haurà nominats? Hi haurà edrenoning?... Enemigos Intimos? Supervivientes?

T'has fixat que Juve i Liverpool no seran a Europa?


Sembla mentida, però dos clubs de categoria mundial com la Juventus i el Liverpool no jugaran competició europea la temporada vinent. Ni tan sols l'Europa League. La Vecchia Signora ha passat una temporada amb més pena que glòria i els torinesos, que no aixequen cap des de l'afer Moggi, han acabat setens a la Serie A. El tècnic Luigi del Neri marxa després d'una gris temporada i els bianconeri hauran d'estrenar el nou Delle Alpi i el flamant fitxatge Andre Pirlo en la competició domèstica. Antoni Conte, exjugador de la Juve des de 1992 fins a 2004, es farà càrrec del conjunt les dues properes temporades.

Per la seva banda, l'històric Liverpool (cinc copes d'Europa contemplen els reds) tampoc s'ha classificat per a l'Europa League després d'acabar en sisena posició la Premier. La lesió d'Steven Gerrad i la baixa de Fernando Torres han estat un os massa dur de rosegar pels de Kenny Dalglish després que ni Carrol ni Suárez oferissin el rendiment esperat.

Segueix el Festival de l'Humor al Madrid. Ara Iker!

El Reial Madrid és una autèntica festa. Si un està deprimit, no ha de fer res més que escoltar les sàvies declaracions dels seus jugadors. Si aquest dilluns, era Sami Khedira qui entrava en el Club de la Comèdia, aquest dimarts ha estat el capità Iker Casillas que s'estrena en el paper de còmic. El porter ha deixat anar que "el Madrit també hauria superat el ManU". Espera que em descollono. Ah! I el millor és que Sergio Media Markt Ramos encara no s'hi ha referit.

A més, la secció d'humor del Reial Madrit també es pot veure en format audiovisual: Aquí tens Xabi Alonso, Mou, Kaká i el futur tronista d'Hombres, Mujeres y Viceversa saludant en xinès!!!

Qui va dormir amb la Quarta?


És sabut que els esportistes que acaben de guanyar un gran títol es barallen entre ells per poder dormir amb el trofeu que tanta suor els ha costat. Només cal recordar que el francès Tony Parker va enviar la seva aleshores xicota Eva Longoria al sofà la nit que es va proclamar campió de l'NBA amb els Spurs; ja que volia compartir el llit només amb la copa.

Doncs bé, el delegat del Barça, l'incombustible Carles Naval, ha explicat que en la Primera Copa d'Europa, la de Koeman, l'Orelluda va dormir al sofà de la seva habitació de l'hotel de Londres. A la Segona, la de París, el trofeu de la Champions es va allitar amb ell. Després d'aconseguir la Tercera contra el ManU a Roma va ser Pep Guardiola qui va demanar compartir llençols amb la noia de les Orelles Grans. Qui haurà dormit amb la Quarta? Naval assegura que va perdre la pista del trofeu. Jo aposto per Messi. Tu?

Shaquille va voler seduir Shakira...

Imatges de fa dos anys, un dia de San Valentí i durant un All Star. S'haquille O'Neal va voler regalar una rosa a Shakira. Shaq vs Shak. Què va passar? Buf. No em vull ni imaginar el pobre Piqué lluitant per recuperar la sexa xicota, en un duel ple de testosterona, contra el pivot dels C's d'unes dimensions corporals exagerades. Baralla de mascles dominants?


Saps com es calculen els quilòmetres que fa un futbolista?

Des de fa uns quants anys, en els partits de futbol de certa envergadura, s'acostuma a afegir una estadística nova. Reflecteix els quilòmetres que ha fet un determinat futbolista durant el partit. T'has preguntat mai com s'obtenen les dades? Jo sí i aquí hi he trobat la resposta.

Es veu que la tecnologia que s'aplica, que té un origen militar, ha estat desenvolupada per aplicar-la a esdevenimets futbolístics. Una empresa italiana, de Torí, ha evolucionat les tàctiques de guerra inicials per elaborar un software que permet que els ordinadors, que funcionen com un radar de velocitat convencional, segueixin, amb un error d'un 4%, els futbolistes.

Una furgoneta, fora de l'estadi, segueix les indicacions que reben les 16 càmeres que es col·loquen a més de 15 metres d'alçada (si la distància és menor, les senyals no són bones) i que els tècnics necessiten cinc hores per a deixar-les instal·lades. Estan repartides en dos grups de vuit. Quan els jugadors salten al terreny de joc, s'assigna a cada dorsal unes coordenades informàtiques a l'estil de la tecnologia militar sueca.

Els controladors segueixen atents els quadradets que apareixen a la pantalla de l'ordinador (un per futbolista) i estan pendents en jugades com còrners (en les quals els futbolistes s'amunteguen) per evitar que les màquines es facin un embolic. Curiós, no?

dilluns, 30 de maig del 2011

... i aquests no van fallar!

Un entrenador ha de tenir molta, molta confiança en els seus homes per fer una promesa com aquesta. Gallina de piel. Per cert, com deia Cristiano Ronaldo, el proper tronista d'Hombres, Mujeres y Viceversa, "qui riu l'últim, riu millor". Això deia, el de Madeira a mitja temporada.

El madridista Khedira, al Club de la Comèdia


L'alemany diu que "no ens falta molt per arribar al nivell del Barça". Jo crec que ha de ser un error de traducció, no? Se li hauria de preguntar al nou membre del País de l'Humor què entén ell per "molt".

Rubalcaba, un exvelocista que optarà a la Moncloa

Rubalcaba amb l'Ésser Superior. El polític és soci del Madrit i sempre fa broma dient que, portant el nom d'Alfredo, no podria ser de cap altre equip. Sort que no li deien Chicharito.

El candidat socialista a les properes eleccions generals és, com sap tothom, Alfredo Pérez Rubalcaba. Doctor en Ciències Químiques per la Complutense de Madriz, de jove va compaginar els estudis amb els esports. Al marge de ser un malalt del Reial Madrit; el jove Rubalcaba, que vestia els colors de la ja desapareguda secció d'atletisme del Celta de Vigo, és tot un velocista. La seva millor marca, un 10,9. Un registre més que acceptable per a un esprinter blanc i per a l'època (estem parlant de mitjans dels anys 70). Ho dic perquè aleshores els atletes no tenien les atencions i facilitats que tenen avui. Per exemple, els 10,90 no es van assolir sobre un modern tartà com els d'avui sinó en una pista de cendra. Com es feia abans.

Rubalcaba va aconseguir trencar la barrera dels 11 segons i, per això, va ser preseleccionat pels Jocs Olímpics de 1968. La Química i, després, la política el van fer canviar el pantaló curt per la corbata. De fet, una i altra ocupació es donen la mà. Un cap de setmana, el jove Rubalcaba havia de competir a Pamplona però tenia un examen a la Complutense el divendres a darrera hora de la tarda. Un company el va esperar amb el cotxe per marxar cap a la competició i arribar a temps. Qui era? Jaime Lissavetzky.

PS: El rècord estatal és d'Ángel David Rodríguez amb uns 10,14. Marca aconseguida per l'atleta madrileny del Barça, a qui li diuen El Pájaro, el 2008!!!

El Llagostera gironí: cinc ascensos en set temporades


Caldria estudiar el fenòmen. El Llagostera ha posat la directa. El conjunt gironí ha aconseguit passar, en set temporades, de lluitar per pujar a Primera Territorial a la Segona Divisió B del futbol estatal. Una ascensió vertiginosa per aquest modest club que la campanya tindrà l'honor de competir amb equips de la solera del Lleida o del Sant Andreu.

Una localitat amb 8.000 habitants arriba a la categoria estatal després d'estar-se, només un parell de temporades a Tercera. El binomi que conformen Isabel Tarragó a la presidència i Oriol Alsina a la banqueta (que a més són matrimoni a la vida real) sembla que funciona a les mil meravelles. Aquest cap de setmana s'aconseguia pujar de categoria i l'equip ho celebrarà com els grans. Amb rua i recepció a l'Ajuntament. El Cerceda, campió gallec, ha estat la víctima dels catalans en el darrer escull ja que els d'Alsina els han guanyat en els dos partits de play-off.

Realment, cap de setmana de somni per a l'esport català. No em voldria deixar el Voltregà femení que s'ha adjudicat un triplet històric en l'hoquei. Copa d'Europa (la Segona), Copa i OK Lliga.

Kenyon Martin: els tatuatges són per sempre

A aquest pas, obriré una nova secció del blog que es dirà tatuatges dels jugadors de l'NBA. Kenyon Martin, una força de la natura, sorprenia tothom amb el tatuatge que es va fer al costat de l'orella dreta. Eren els llavis de la seva parella. La rapera Trina que té nom de refresc sense gas...Però el jugador i la cantant es van barallar. Què fem amb el tatto? Doncs convertim els molsuts llavis de la ex en una corona que sempre queda bonic...

Però ara resulta que en Kenyon i la Trina tornen a sortir junts. S'han donat una segona oportunitat. El tatuador de capçalera del jugador ja tremola...

Mira (amb atenció) què fa Messi abans del 3-1 de Villa a Wembley

Quina qualitat, tu.

Shakira fa ballar mitja plantilla del Barça


Per acabar amb el Salsa Rosa en el qual s'ha convertit, momentàniament, el blog, et deixo amb les imatges del concert de Shakira a Barcelona. Amb una hora i quart de retard, la colombiana va fer pujar a l'escenari Piqué, Bojan, Villa, Busi, Xavi i Pedro que van fer el que van poder. On era Dani Alves????. Per cert, molt encertat en Piqué dient al Camp Nou que "ni ens droguem, ni ens tirem, ni comprem àrbitres". El central també hauria pogut afegir "ni sabem ballar" :) Ni falta que els fa. Són el millor equip de futbol de la història. Ni el Madrit de Di Stéfano, ni el Milan d'Arrigo Sacchi que, fins ara, eren els meus referents.

"Loca por mi Piqué"


Ara un petonet...


Sí, Gerdard, la Shakira té un bon pompis. Ja ho sabem!

Molta sort carinyo!

Apa-li


Deuen ser els coristes (pels corus) més ben pagats del món :)


diumenge, 29 de maig del 2011

El topless de la xicota de Pau Gasol

Vacances a Mèxic interceptades a Diez Minutos. L'ala-pivot dels Lakers, un set peus que no passa desapercebut, pren el sol al costat de la seva xicota, l'exgimnasta catalana Sílvia López. Les imatges estan causant un gran rebombori en un país tan reaccionari com els EUA i, de passada, tapen les boques que alertaven de mala maror en la parella.





A Contador li posen l'himne franquista al Giro

Potser els organitzadors del Giro ja es preparen per la propera victòria del PP a La Moncloa. De moment, a Alberto Contador l'han obsequiat amb l'himne franquista que Primo de Rivera va encarregar a un tal Pemán. El més inquietant no és que posin aquesta cançó, sinó reflexionar què collons feia l'organització del Giro amb el CD. D'on va sortir?



Decididamanent, el de Pinto no té sort amb els himnes. Fa un parell d'anys li van posar el danès quan va guanyar el Tour

Així anuncia Shakira la Quarta al concert de Rabat

"Long live Barça", diu la colombiana al Marroc. Per cert, Shakira anuncia sorpreses amb la primera plantilla del Barça en el concert que la xicota de Piqué oferirà, aquest diumenge, a l'Olímpic de Montjuïc. El rumor és que alguns dels més animats del Barça podrien pujar a l'escenari.

Com ha vist la premsa internacional la final de Wembley?

Vols donar la volta al món amb mi?














Usain Bolt a Wembley: vergonya aliena


Un servidor, que fa molt que s'arrossega, no havia vist res mai tan lamentable en un camp de futbol com l'aparició del plusmarquista dels 100 i 200 metres Usain Bolt a la gespa de Wembley. Què hi pintava el jamaicà? Va ser absolutament penosa la seva intervenció, fent l'Arquer, i elaborant unes suposadament divertides ballaruques.

Aquest noi ha anat de més a menys. Va irrompre en el món de l'atletisme guanyant-se les simpaties de tothom per la seva naturalitat, frescor, condicions físiques, anarquia sobre la pista i destacant per fulminar els rivals amb un estil matosser i gens acadèmic. Però al jamaicà se li ha pujat perillosament la fama al cap. La gent que el porta (ell és una multinacional) deuria pensar collons, hem trobat la gallina dels ous d'or. I han volgut potenciar el producte Bolt sense pensar que estan fent malbé l'Usain. No sé qui es pensa que és. Es vol fer el divertit, l'espontani i em provoca una greu vergonya aliena. La sensació era, com la cançó de Mecano, En una fiesta me colé, coca-cola para todos y algo de comer...

És tremendament complicat ser el més penós en les, per definició, penoses cerimònies d'obertura i clausura. A Bolt aviat el veurem rodant pel·lícules o fent de model. I et vaticino que serà el successor de Dennis Rodman. Al temps.

Cap de setmana gloriós per a l'esport català




El Tecnol Reus guanyava la seva cinquena Lliga dijous, el Barça Borges s'ha proclamat, aquest diumenge, campió d'Europa per vuitena vegada derrotant en la gran final el Ciudad Real en un enorme partit del porter Saric que ha servit per acomiadar Iker Romero, el Sabadell torna a Segona A 18 anys després, el Nàstic es mantindrà a la categoria de plata del futbol estatal i el Barça de Pep Guardiola s'adjudica la Quarta.

Quin club del món pot dir que ha guanyat dues Copes d'Europa en menys de 24 hores? El Barça.