"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 30 de maig del 2011

El Llagostera gironí: cinc ascensos en set temporades


Caldria estudiar el fenòmen. El Llagostera ha posat la directa. El conjunt gironí ha aconseguit passar, en set temporades, de lluitar per pujar a Primera Territorial a la Segona Divisió B del futbol estatal. Una ascensió vertiginosa per aquest modest club que la campanya tindrà l'honor de competir amb equips de la solera del Lleida o del Sant Andreu.

Una localitat amb 8.000 habitants arriba a la categoria estatal després d'estar-se, només un parell de temporades a Tercera. El binomi que conformen Isabel Tarragó a la presidència i Oriol Alsina a la banqueta (que a més són matrimoni a la vida real) sembla que funciona a les mil meravelles. Aquest cap de setmana s'aconseguia pujar de categoria i l'equip ho celebrarà com els grans. Amb rua i recepció a l'Ajuntament. El Cerceda, campió gallec, ha estat la víctima dels catalans en el darrer escull ja que els d'Alsina els han guanyat en els dos partits de play-off.

Realment, cap de setmana de somni per a l'esport català. No em voldria deixar el Voltregà femení que s'ha adjudicat un triplet històric en l'hoquei. Copa d'Europa (la Segona), Copa i OK Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada