"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 2 de juny del 2011

Els Mossos escorten Simoncelli a Montmeló


L'italià Marco Simoncelli està tarat. És un perill públic. Aquest xicot, que es fa un embolic entre ser agressiu i ser violent a la pista, ha protagonitzat infinitat d'episodis farcits de mala baba i prenyats ràbia dalt d'unes màquines que no són pas unes joguines. Ara bé, Simoncelli ha rebut infinitat d'amenaces de mort per la seva esbojarrada i maquiavèl·lica maniobra que va fer a Le Mans i que va provocar la caiguda del català Dani Pedrosa que es va fracturar la clavícula i, aquest diumenge, no serà al Circuit de Catalunya.

Per tant, Marco Simoncelli i la resta del seu equip, Honda Gresini, ha aterrat al Prat i ha estat protegit per un agent de seguretat privat i tres Mossos d'Esquadra que no han deixat el pilot amenaçat en cap moment. La vigilància durarà els quatre dies que Simoncelli serà a Barcelona. I jo em pregunto: Qui ho paga això?. I denuncio les amenaces. Per més mala persona que sigui aquest individu, hi ha altres canals allunyats de la violència per castigar-lo. No entenc com la direcció de cursa el permetrà ser a la graella catalana diumenge.

I, fixa't que curiós, el més centrat ha estat Jorge Lorenzo. El mallorquí, que no és precisament el millor amic de Pedrosa, ha lamentat l'actuació de Simoncelli i proposava qiue no tornés a competir fins que el de Castellar del Vallès no es recuperi.

Fixa't què feia el pilot de Cattolica, fa tres anys, a Hèctor Barberà. I en una recta!!!

1 comentari:

  1. Però si el burro d'en penosa va anar de recta a França! En simoncelli es el puto amo!!

    ResponElimina