"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 2 de juny del 2011

Shaq: Es retira l'article 34 de l'NBA!

"Faig el que vull, quan vull i com vull". Article 34 de la Llei Marcial de l'NBA. Aquest dijous a la matinada, el veterà pivot Shaquile O'Neal, amb 39 anys i un any de contracte amb els Celtics, ha anunciat al seu compte de Twitter que plegava. "Ho hem fet, 19 anys baby. Us ho agreixo i, per això, us ho dic a vosaltres primer. Em retiro. Us estimo. Fins aviat".



Amb Shaq marxa un dels pivots més dominadors de la història de l'NBA. Amb unes dimensions corporals brutals, el jugador de New Jersey ha dictat la seva llei sota les cistelles de la millor lliga de bàsquet del món defensant les samarretes d'Orlando, Lakers, Miami, Phoenix, Cleveland i Celtics. El tendó d'Aquiles i els bessons de la cama dreta l'han mortificat i el gegant de Newark ja no va poder dos partits seguits des de febrer.

El seu gran problema van ser els tirs lliures (mà de fusta) però plega amb quatre anells de campió, 15 vegades All Star, dues vegades màxim encistellador de l'NBA, rookie de l'any 1993... Amb un caràcter simpàtic, i amb un ego a prova de bomba que el va dur a enfrontar-se a Kobe per un malentès en una festa d'aniversari, Shaq ha protagonitzat gran quantitat de bromes, s'ha disfressat de tot (fins i tot de Beyonce), ha pres part en pel·lícules, ha editat CDs, ha mantingut un brutal tren de vida i és capaç de reaccionar d'aquesta manera quan li carden una multa de 30.000 euros. Shaq deixa el show time orfe. Marxa el Big Cactus, el Diesel, el Gran Aristòtil...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada