"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 3 de juny del 2011

Messi nega haver rebut cap cop de puny (Vídeo)


En un comunicat, Leo Messi, desmenteix que hagi rebut un cop de puny a Rosario. El jugador del Barça ha escrit que “surt publicat a diferents mitjants que vaig rebre un clatellot a la sortida d'un restaurant de Rosario. Per la tranquilitat de totes les persones que ens han preguntat per si era veritat, dir-vos que no he rebut cap mena de cop de ningú. Estic perfectament bé…Me quedat sorprés pel rebombori generat. Moltes gràcies de totes maneres pels vostres missatges d'interés.”

Segons la premsa argentina, el davanter blaugrana era al restaurant el Club de la Milanesa, ubicat al centre de Rosario, quan va veure una quarentena de nois que l'havien reconegut i que l'esperaven, fora del local i sota el fred austral, per demanar-li un autògraf del millor jugador del món. Messi va sortir i es veu que entre els nois, que eren estudiants de l'Institut Latinoamericano que és molt a la vora, hi havia un alumne de cinquè curs que hauria intentat etzibar-li un cop de punt. L'agressor, que va ser perseguit per la resta de nois i a qui no van poder enxampar, s'hauria identificat com a seguidor de Rosario Central que és el club adversari de Newell's que és el conjunt de Messi a l'Argentina.

Messi ha estat el més sorprès per tot l'enrenou i, quan li han preguntat, ha assegurat "no saber" de què li parlaven. Per ser justos, cal dir que la cara del blaugrana que apareix a la foto sembla dir tot el contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada