"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 3 de juny del 2011

Duran Lleida hauria ensenyat el dit als Ultra Sur a Mestalla

"Però home, no li fa vergonya a la seva edat?" Aquesta frase és la que, segons l'informe policial al que ha tingut accés Público sobre l'agressió a Duran Lleida a l'estadi de Mestalla abans de la Copa del Rei, li va etzibar un agent al polític català. Es veu, sempre segons aquest rotatiu, que el líder d'Unió hauria estat provocant els malalts d'Ultra Sur bo i ensenyant-los el dit i fent algún gest obscé. El grup radical del Madrit va intentar agredir Duran Lleida i alguns membres de la seva família que es veu que van rebre l'impacte d'un cubata.

L'agent, que no va saber que davant tenia Duran perquè no el va reconèixer, el va seguir renyant per fer aquesta mena de gesticulacions davant de dos nebots seus que són menors d'edat. Segons l'informe policial, Duran es va dirigir al policia que formava part del cordó que el protegia que no el cridés i que es tractés amb respecte.

Tot plegat lamentable. Ja no cal ni carregar contra els feixistes d'Ultra Sur, però si és veritat que Duran Lleida es va comportar d'aquesta manera, em sembla encara més patètic. Ell representa que és un representant del poble, que hauria de saber-se controlar els nervis i al qual se li presuposa una educació i un saber estar.

Al conservador català, que deuria estar més content que ningú per haver acaparat un titular (que és el que més li agrada del món), sembla que el tret li podria haver sortit per la culata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada