"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 14 d’abril del 2011

Sandro: no n'hi ha prou matant el missatger!

El meu heroi és l'Alejandro Rosell. Aquest paio no n'encerta ni una. Ni una. Ara, resulta que ha decidit presentar una demanada contra la cadena COPE de sis milions d'euros; és a dir mil milions de les antigues pessetes: el que va costar Ronald Koeman, per "intromnisió il·legítima en el dret de l'honor". Home, és evident que, per demanar, que no quedi. També, posem per cas, podria exigir que el president de la Conferència Episcopal, el tolerant arquebisbe Antonio María Rouco Varela, en la seva qualitat de màxim responsable de la ràdio dels bisbes, es posés un tutú rosa i es passegés pel Barri Vermell d'Amsterdam. Ara bé: Cal matar el missatger?

Última hora, el periodista de la COPE que va atacar el Barça per presumpte dopatge dels seus jugadors, només era un ventilador de la merda, del vòmit i de l'alitosi que surt de la boca de l'Ésser Superior. Alejandro... que no hi ha collonets de plantar cara al teu amigote Florentonto? Que hi ha algún negoci pel mig que no sabem? Ja et vaig dir que havies d'anar contra el Madrit. És evident que la ràdio no hauria esbombat el que va dir sense que el periodista (?) Juan Antonio Alcalá (mirala-mirala) se sentís recolzat i legitimat per la casa blanca. Ui... però què estic dient? Si l'Alejandro prepara una enèrgica protesta per dissabte al Bernabéu! Quin cap que tinc...

La clau de tot plegat (i perdó per la poca modèstia) és aquí: Per què el Madrit no es querella contra la COPE per fer servir el seu sagrat nom en va?

2 comentaris:

  1. Al loro: compte amb allo de que "per demanar que no quedi". Si perds el plet, llavors les costes processals que cal pagar van en proporció a dita quantia, i es poden enfilar
    -en un cas com aquest de 6 M €- a més de 100.000 € aprox., comptant advocat + Procurador!!!

    EL LETRADO PRUDENTE

    ResponElimina
  2. Al LETRADO PRUDENTE:
    Detecto un domini de la causa que em fa presuposar un exercici de la feina d'advocat. N'era conscient del que dius quan escrivia el post, però no hem d'oblidar que estem parlant del totpoderós Barça que, quan fa una demanda, sap perfectament que té totes les de guanyar. Sinó, seria de bojos posar en entredit la institució i donar carnassa als amics cavernícolas.

    ResponElimina