"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 13 d’abril del 2011

El Corinthians dóna permís a Adriano per beure alcohol un dia a la setmana


Sense paraules...
La notícia no fa gràcia. El titular, que és cert, pot sobtar però amaga un greu problema d'alcoholisme d'un jugador com Adriano que ho tenia tot, tot, per triomfar. Vaig conèixer un paio a qui al pare del seu marit (un home ja gran) el metge li va receptar les quantitats d'alcohol que podia ingerir al dia. El doctor va estimar que l'abstinència el podria afectar més que no pas seguir consumint amb una moderació receptada i controlada. L'home, doncs, anava pels bars del poble amb la llista-recepta.

El cas d'Adriano és, sens dubte, molt pitjor. L'Emperador és un home jove, té només 29 anys, que ha intentat ser futbolista d'elit, que no ha sabut mantenir una disciplina i ha consumit quantitats ingents d'alcohol. Tant és així que va estar a punt de treure's la vida en el bo i millor d'una borratxera sensacional.

Ara, el brasiler s'arrossega al Corinthians. Els metges del club li han destinat un dia per tal que el davanter "es prengui unes cerveses" sempre i quan "ho faci amb moderació i mantingui una dieta alimentària fonamentada en verdures, amanides i carn". Els doctors del Timao volen tenir controlat l'Emperador. Un Adriano que ha estat perseguit per depressions de cavall, que va arribar a dir-li a sa mare que estaven millor quan eren pobres, que necessitava beure per poder dormir...

Sembla que l'exjugador de l'Inter i de la Roma (els gialirossi van col·locar una clàusula en el contracte del brasiler per poder-lo acomiadar sense pagar-li un euro si el detectaven ebri) es va posar a beure compulsivament ja que mai va poder superar la mort del seu pare, l'agost de 2004. Adriano ha admès arribar tard als entrenaments per culpa de les ressaques, presentar-se borratxo a les sessions i veure com els seus companys l'estiraven a les lliteres de la infermeria perquè dormís la mona mentre dèien a la premsa que tenia problemes musculars...

Adriano no tenia manies: whisky, vodka, vi i "cervesa, molta cervesa". L'Emperador sempre ha destacat que, durant la seva etapa a l'Inter, només Mourinho va creure en ell i va lluitar perquè Moratti no l'acomiadés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada