"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 16 d’abril del 2011

Touré Yayá arrenca una fulla del trèvol de Ferguson

Ja sabem que, aquesta temporada, només el FC Barcelona o el Reial Madrit estan en disposició de fer el triplet. Els de Pep Guardiola el van signar en la primera temporada del de Santpedor a la banqueta i l'Inter de Mou va ser el successor dels catalans amb toya justícia. I els blaugrana, hores, d'ara, són els qui tenen més opcions. Avui, el Manchester United, l'altra gran candidat a la gesta, ha quedat eliminat de les semifinals de la Copa anglesa pel Manchester City (0-1).

Cosetes:
Touré Yayá ha estat immens. Tant en l'aspecte futbolísitc (ha fet el gol dels citizens) com en l'aspecte físic. L'exblaugrana semblava un jugador de bàsquet al mig de les samarretes vermelles del ManU. O com jo (1,90 i 100 quilos) jugant amb nens de 12 anys.

Pablo Zabaleta (un enorme jugador) ha rebut una brutal planxa de Paul Scholes (vermella) que li ha deixat la cuixa com la cançó d'Estopa de la Raja de tu falda.


Els Pross sembla que ja tenen porter. Joe Hart ha estat enorme amb intervencions de gran mèrit.

Wayne Rooney, com a bon anglès, no té ni idea de moda. Jo no és que en sigui un especialista però el de Liverpool ha estat tot el partit a la banqueta, estava sancionat per insultar davant una càmera de TV després de fer un gol, amb la jaqueta del xandall, camisa i corbata. Pim, pam.


El tècnic del Schalke 07 ja està estudiant el DVD del partit per copiar la teranyina que ha dissenyat Roberto Mancity per destrossar els creadors de Ferguson.

Mario Balotelli em fa patir. L'italià està absolutament desequilibrat i, evidentment, l'ha liat després del partit amb Rio Ferdinand. Com acabarà el noi que no va seguir a les categories inferiors del Barça per les seves enormes pretensions econòmiques?
a) En un centre penitenciari
b) En un centre de rehabilitació
c) En un centre psiquiàtric
d) Treballant en un centre comercial
E) Estudiant en un centre escolar per acabar d'entendre què és la fotosíntesi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada