"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 11 d’abril del 2011

Undiano Mallenco, l'àrbitre del 2-6, xiularà la final de Copa


El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Espanyola de Futbol ha designat, aquest dilluns al migdia, el navarrès Undiano Mallaenco per xiular la final de Copa de Mestalla que enfrontarà, el dimecres 20 d'abril, el Reial Madrid i el FC Barcelona. Tal i com va passar la temporada passada, també s'ha anomenat un cinquè àrbitre per preveure qualsevol lesió i indisposició dels col·legiats. El basc Roberto Díaz Pérez del Palomar saltaria a la gespa per substituir les àrbitres assistents lesionats, mentre que el quart àrbitre, el càntabre Fernando Texeira Vitienes, agafaria el relleu d'Undiano en cas de problemes físics de l'àrbitre principal.

Undiano Mallenco, que va ser l'àrbitre que va xiular la històrica golejada blaugrana per 2-6 al Bernabéu, ha dirigit 17 partits de Primera aquesta temporada i quatre Copa. Internacional des de 2004, el navarrès ha estat aquesta temporada testimoni de l'empat entre el FC Barcelona i el Mallorca (1-1) i jutge de la victòria blaugrana a Cornellà-el Prat (1-5) davant l'Espanyol. Per tant, els de Guardiola no saben què es perdre, aquesta campanya, sota les ordres d'Undiano Mallenco.

Undiano va xiular tres partits al Mundial de Sud-àfrica, ha dirigit partits a les lligues de Qatar, Rússia i de l'Aràbia Saudita. Un dels partits més importants de la trajectòria d'aquest subdirector de Benestar i Esport de l'Ajuntament de Pamplona va ser xiular el partit d'anada dels quarts de final de la Champions entre el Chelsea i el Manchester United a Stamford Bridge que va acabar amb victòria, per la mínima, dels red devils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada