"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 30 de novembre del 2010

"Mou rep una lliçó de català", segons L'Equipe


Sense paraules. El prestigiós diari francès creu que el FC Barcelona ha humiliat el Reial Madrid i obre portada amb un Barcelonesque.

Els italians de la Gazzeta dello Sport tampoc es queden curts. Diuen que "Barça diví i Mou humiliat".


I a Can Mourinho? El portuguès A Bola és força més informatiu i es limita a destacar els cinc gols encaixats per un FC Barcelona que es posa líder. Això sí, treuen totals de Valdano i Xabi Alonso en els quals reconeixen que els catalans "van ser superiors en tot". També subratllen que el Reial Madrit va prohibir que els seus jugadors parlessin amb la premsa després del bany. Tampoc obliden que ha estat la derrota més dura per a Mourinho ja que mai havia encaixat cinc gols com a tècnic.

Atenció amb la foto amb la que obre The Sun la pallissa blaugrana. El triomf català és la notícia més vista en el tabloide digital. En portada diuen que Messi "destrossa" CR7 en la seva cursa per esbrinar qui és el millor davanter del món. Per si hi havia dubtes.

El New York Times, per la seva banda, ho soluciona amb una foto notícia. De tota manera, cal assenyalar que, en el moment d'escriure aquest post, als EUA encara estan clapant.

Des de l'Argentina, Olé assegura que el Barça "desclassifica" el Madrit i es pregunten quin equip s'atreveix, ara, amb els de Guardiola?. Parlen "d'exhibició, de maneta culé, de passeig, de ball" i comparen el FC Barcelona "amb una orquestra" davant un Real que, segons ells, "va ser una banda" que es va dedicar a donar "puntades". I... notícia! Subratllen que Messi va donar dues assistències!

No és cap secret que mentre el ManU té una gran tirada al món asiàtic, el FC Barcelona és el club dels àrabs. Al Jazeera (versió anglesa) també hi diu la seva. Ara, impossible d'esbrinar què escriuen aquí :)

A la Xina també saben què va passar aquest dilluns al Camp Nou. Sobredosi d'informació pels amics xinesos que ja tenen clar que Carod-Rovira es diu Josep-Lluís!

2 comentaris:

  1. Aquí ho tens passat pel traducto de google:

    http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ca&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=ca&u=http://www.aljazeera.net/NR/exeres/9DFD3AB9-DC40-4A06-8CCE-34AB1F63C115.htm

    ResponElimina
  2. Recomano a tothom que aneu a veure "l' encertada" predicció que al seu blog al As feia del partit d' ahir el bo de Tomas Roncero (el de Punto Pelota) !!!! encara no l' ha actualitzat ... no m' estranya

    ResponElimina