"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 17 de novembre del 2010

El joc de Xavi, Patrimoni Immaterial de la Humanitat (Passa-ho)


Ja tenim els castells, la Patum, la dieta mediterrània (per a la meva dona sense olives), el cant de la Sibil·la i el flamenc com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Ho celebrem. No sé què collons vol dir, però ens en congratulem.

Ara bé, des de la modèstia més absoluta, he decidit encapçalar una nova candidatura per a la propera edició en la qual la UNESCO hagi de tornar a repartir guardons d'aquest calibre. Demano que el joc de Xavi, les assistències de Xavi, el cervell de Xavi, el temps de reacció de Xavi, les canonades de Xavi, la manera d'entendre l'esport de Xavi i tot el que implica aquest autèntic quarterback del FC Barcelona sigui proposat a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No estic fent conya, ho estic reclament seriosament. De fet, crec que és una necessitat.

Ja he dit que el de Terrassa no es mereix la Pilota d'Or (n'hi haurien de donar dues) i opino que la seva aportació al futbol, propera a una obra d'art, tingui el reconeixement internacional que es mereix. I si s'ha de defensar la candidatura a Nairobi, Anchorange o Auckland m'ofereixo per acompanyar el sis del Barça.

A Tu/tua (semblo els amics d'ICV-EUiA) que em llegeixes (i no saps com t'ho agraeixo) et demano que distribueixis aquest post a amics, benefecators i parents. Com més serem, més riurem i col·locarem Xavi al lloc que es mereix. Tant ell com el genial Joaquim, que és son pare, que ha estat una peça cabdal en el seu creixement. I creu-me que ho dic amb coneixement de causa. Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada