"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 16 de novembre del 2010

Iker (i jo) tremolem quan les nostres dones diuen...


"Carinyu, em pots fer un favor?". Qualsevol home que es vesteixi pels pantalons tremola quan sent una frase d'aquesta mena. Saps que acabaràs pillant. És una pregunta, que maquilla una ordre, i que un i altra saben que s'acabarà executant. Frase que un home com cal odia tant com la de "t'estimo com un amic", "em queda bé aquest vestit?" o "hem de parlar"...

Doncs bé. Imagina't l'escena. La Sara Carbonero (sí, sí que saps qui és... és aquella noia que fa anuncis Pantene) perd la cartera. Déu. Pinta malament, oi? Tranquil! Resulta que la sempre eficaç policia la troba. Sempre ben informats sis agents (sis!) es pugen en una furgona i es desplacen a laSexta per tornar-li la cartera a l'estupenda toledana. Sis tius uniformats, mòbils a punt, per tornar uns documents a una noia que, a més, ja fa temps que no treballa a laSexta. Des d'aquesta cadena, suposo que impressionats davant el desplegament policial, s'empassen la bilis i truquen a Telecinco per informar que la seva periodista estrella té la seva cartera al seu lloc antic de feina. La noia, treballadora i complidora, els diu als agents uniformats (i perfumats) que no pot anar però que enviarà un familiar a recollir l'objecte. Carinyu, em pots fer un favor?

Els agents, que es veu que massa feina no tenien, van estar 20 minutets tranquil·lament esperant el familiar. Ospes! Arriba un cotxe blanc i baixa... Iker Casillas. S'identifica (com si calgués, tot i que sempre està bé perquè hi ha molt imitador sueltu) i defineix la Saríssima com la "meva noia". Els policies van tenir el seu premi! Home, la Carbonero és força més guapa que el porter de Móstoles, però els mòbils dels agents van treure fum igualment.

Ai Iker, Iker... Per cert, et vols fer amic meu? Ho dic perquè com has dit que la "millor persona que coneixes és Mourinho" dedueixo que o no coneixes massa gent o estàs més sol que un mussol.

2 comentaris: