"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 15 de novembre del 2010

Deixa la seva xicota per... Carles Puyol


Encara estic flipant. Acabo de veure El Diario d'Antena 3 de la catalana Sandra Daviu i la meva dosi diària d'escombraria televisiva s'ha vist més que satisfeta. Han portat al plató una tal Patricia de València que explicava que havia fet triar al seu xicot entre ella i Carles Puyol. Es veu que el pàjaru, que es diu Robert, va triar el defensa central del Barça, sense dubtar-ho, després d'haver-li fet la vida impossible a la noia amb la seva passió pel de La Pobla. A més, en Robert llueix un tatuatge (lleig amb ganes) amb el nom del català a la panxa, que ha ensenyat amb gran alegria, i ha anunciat que es gravarà al pit el rostre de Puyol.

Ah! Sensacional el comentari de la noia: "Quan fèiem l'amor crec que es pensava que ell estava amb Puyol perquè jo també tinc el cabell rinxolat!". La Patricia, enfurismada, portava al fanàtic de Puyol a la TV per anunciar-li que no tornaria pas amb ell. Que s'oblidés d'ella. que ja n'hi ha prou de tant Puyol, home!

Apareix en Robert i es desfà en lloances sobre Puyol. Assegura que el central és un exemple, que és el seu ídol, que és el millor defensa central del món, que el tatuatge servirà per explicar als seus fills qui va ser Puyol (Déu, es vol reproduir en Robert!), que li ha fet passat els millors moments de la seva vida i que és la figura més important per a ell després de son pare i de sa mare. Fins i tot, ha retirat la paraula a un amic seu, també culé, per atrevir-se a dir que l'absència més important en el FC Barcelona seria la de Messi... i no la de Puyol.

Al final, la Patrícia, que tenia sensacions que en Robert volia tornar amb ella, es queda amb un pam de nas quan el noi diu que té una relació amb una tal Sònia, que fa dos anys que dura i que entèn la seva passió per parelles. Ara mateix truco al meu tatuador de capçalera per fer-me una Magda Onarich, un Gerard Quintana o un Isma Prados al pit :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada