"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 19 de novembre del 2010

Maria Patiño al vestidor del Barça?

Déu. Els voltors televisius de programes de gran impacte dramàtic com ara el Sálvame del badaloní Jorge Javier Vázquez o el programa d'Antena 3 que fa anys que segueix sense trobar el corazón, i que se segueix preguntant on dimonis és, podrien clavar les urpes al tendre vestidor del FC Barcelona. Maria Patiño, a qui li va retirar l'acreditació per cobrir el cas judicial de la Pantoja podria trucar la porta del santuari del Camp Nou.

Sembla que Gerard Piqué i Skakira segueixen ballant el waka-waka que van encetar a Sud-àfrica, que van seguir a Eivissa, i que sembla que han prorrogat aquest cap de setmana a Blanes, segons la sempre ben informada premsa local. Celebrem que el sempre perillós ritme pèlvic de la cantant de Barranquilla no hagi interferit, de moment, en el gran moment de forma del blaugrana. I escrivim "de moment" perquè la Lloba ja ha llogat una casa a Bellaterra, a més de ser la propera bombolla Freixenet i d'haver rodat un videoclip a Barcelona.

Ibi (que és com els amic li diem a Ibrahim Afellay) és un tresquartista que pot donar un bon rendiment als homes de Guardiola. Però, de moment, sembla que el més vistós és la sexa xicota. Una esplèndida mossa, batejada com l'Angelina Jolie holandesa, que s'ofereix al món amb tòrrides fotografies. En la d'aquí sota, sembla que Dorien Rose tenia molta calor!


Finalment, el bo de Carles Puyol, que encara deu estar commocionat per la passió d'aquest seguidor, sembla que navega amb una noia del famoseo que no sé exactament què fa, ni m'importa, però que ja s'ensenya alegrement. Fotos de Vuélveme loca.

2 comentaris: