"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 15 de novembre del 2010

5.000 $ a qui informi sobre l'assassinat de Lorenzen Wright


Aletes de Pollastre Wright va aparèixer mort, a mitjans de juliol, en un bosc proper als suburbis de Memphis. Quatre mesos després, la Policia de Tennesse encara no ha trobat cap pista sobre l'assassinat del pivot dels Grizzlies que va ser company de Pau Gasol quan el català donava les primeres passes a l'NBA. De moment, han ofert 5.000 dòlars de recompensa a qui aporti alguna informació verídica sobre l'afer.

Els agents segueixen treballant sobre un presumpte assumpte de drogues. Lorenzen aletes de pollastre Wright, segons l'autòpisa coneguda fa pocs dies, presentava cinc trets de bala al cap, al tòrax i a l'avantbraç. Sembla que l'exjugador dels Grizzlies estava sense un dòlar a la butxaca i vivia aixoplugat a casa de sa germana a Atlanta que li donava un sostre. Per això, sembla estrany que, al costat del cadàver, hi hagués fins a 3.000 dòlars. L'opció del suïcidi es va descartar després que una trucada al 911 (emergències dels EUA) procedent de la zona boscosa deixés escoltar fins a deu trets.

A Lorenzen Wright se li va perdre la pista a començaments de juliol quan va volar en direcció a Memphis per veure la seva exdona, que va ser investigada en un primer moment, i els seus sis fills. Teòricament, no va arribar mai a la trobada familiar. Va estar 10 dies en parador desconegut fins que el seu cos va ser trobat cosit a trets. La mare del jugador, que no ha volgut veure l'autòpsia ni les darreres imatges del seu fill quan va ser localitzat, demana que s'esclareixi el més aviat possible l'assumpte per la tranquil·litat dels sis fills del jugador. Sembla que Wright, que feia dues temporades que estava sense equip, havia tingut una oferta del bàsquet israelià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada