"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 20 de novembre del 2010

València no sap com treure's del damunt el mort d'Ecclestone



Penso que els amics valencians no tenen el Govern que es mereixen. Els conservadors Camps-Barberà van fer mans i mànigues per aconseguir un Gran Premi de F1 a la ciutat. Per això van haver-hi reunions més que dubtoses amb Bernie Ecclestone amb certs escàndols que ara no cal recordar. Però... Ai las! No és or tot el que lluu. Ara, la Comunitat Valenciana no pot pagar el cànon del Circ i estan buscant comprador per al GP d'Europa. Camps-Barberà confiaven en treure partit econòmic urbanitzant la zona del port en la qual hi ha el traçat, però és clar... la crisi immobiliària ha destrossat el projecte que, per quedar bé, qualificaré només d'especulador.


El capellanet Camps ja s'ha posat de genolls (acció que sap fer molt bé) per pregar-li a Ecclestone que els alliberi del Gran Premi d'Europa. L'apergaminat propietari li ha etzibat que els 18 milionets han d'anar a parar al seu compte corrent. Que ell no és el Tio Paco (el de les rebaixes). Els dos conservadors (ell i la tieta Rita) pensàven que la F1 era un paradís en el qual donaven durus a quatre pessetes. Ara, s'han trobat que no ingressen el que esperaven. Paguen un cànon de 18 milions per organitzar la cursa més dels despeses de muntatge (12 més) i no veuen un euro ni dels drets televisius ni de les entrades del paddock que són exclusives d'Ecclestone i valen 4.000 euros cadascuna. Només els queden, doncs, els ingressos de taquillatge que no han estat tan sucosos com s'esperaven.

Faves comptades. Els ingressos de taquilla no arriben als 10 milions. Ups. Ens en falten vuit per pagar el cànom i 20 més per quedar-nos a zero!. Vaja, vaja. L'invent Camps-Rita per fer un Montecarlo a la capital del Túria fa aigües per totes bandes. El número d'espectadors baixa espectacularment, s'han gastat més de 90 milions d'euros en acondicionar el traçat. Camps i Rita tampoc han explicat on han anat a parar els milions de l'erari públic que van pagar a Urdangarín, per endegar un presumpte acte esportiu que mai va veure la llum, mentre el gendre del Campechano és refugiat a la seva gàbia d'or de Washington. Els valencians es mereixen aquest govern?

1 comentari:

  1. Sembla ser que la majoria absoluta dels valencians se'l mereix... deliris de grandesa, publicitar la ciutat a cop de talonari i amb esports per a ells: vela, golf, hípica, formula 1. Barrejat, ben venut, ben televisat i a triomfar.

    ResponElimina