"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 24 de juny del 2011

OJ Simpson hauria dit ara que sí que va matar la seva dona


Quan vaig ser als Estats Units (1994 i 1996) em vaig quedar parat amb el poder del programa de la periodista Oprah Winfrey. Doncs bé, aquesta professional de la comunicació hauria rebut per part d'OJ Simpson la confessió que no va arrencar el tribunal que el va absoldre com a presumpte autor de l'assassinat de la seva muller i mare de dos dels seus tres fills, Nicole Brown, l'any 1994. OJ Simpson, màxima estrella de l'NFL (Bills i 49ers) i actor ocasional, va ser el gran protagonista dels grans judicis mediàtics que mai han superat ni les sonades (i suposades) violacions que van cometre estrelles del calibre de Kobe Bryant o Mike Tyson. El veredicte del cas de l'estrella del futbol americà va ser vist per un de cada dos estatunidenc convertint-se en un dels esdevenimets més vistos a la història del país.

OJ Simpson va mantenir els Estats Units que tenia els dos ulls posat en el seu judici. Mig país feia costat a l'esportista i l'altre mig exigia un càstic exemplar. Contra tot pronòstic, va ser absolt malgrat que totes les proves aportades semblaven indicar el contrari: mostres d'ADN, de sang, la trucada de la seva dona demanat auxili abans de morir apunyalada... El jutge el va absoldre del presumpte assassinat d'ella i del seu suposat amant, Ronald Golman.

Ara, OJ Simpson, que ja no podrà tornar a ser jutjat ja que les lleis estatunidenques prohibeixen que ningú sigui jutjat dues vegades pel mateix delicte, hauria revelat a Oprah que ell va ser l'assassí, si bé hauria actuat en defensa pròpia. La presentadora, ja retirada, sempre es va lamentar de no haver volgut portar l'esportista al seu programa d'audiència milionària per buidar el pap. De tota manera, revelen que Oprah hauria avisat que volia fer aquesta entrevista i que la realitzaria quan OJ Simpson estigués llest. Per tant, encara més audiència per a la presentadora més famosa del món que està preparant, des de la ciutat de Los Ángeles, el llançament del seu nou canal OWN. Casualitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada