"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 20 de juny del 2011

River vol evitar una onada de suïcidis si baixen a Segona

No és broma. Ja sabem com es viu el futbol a l'Argentina. Ho sabem? L'AFA (Associació de Futbol Argentí) ha enviat un comunicat a River, que jugarà la promoció per no perdre la categoria, i al Govern de Buenos Aires per dissenyar un pla per evitar una onada de suïcidis si els Millonarios perden la categoria.

Mentre els seguidors de Boca (l'etern rival) demanen entrades per assistir a l'eliminatòria decisiva contra el Belgrano i celebrar un històric descens a l'Infern dels del Monumental, hi ha una forta preocupació, per part dels tres estaments, per evitar les fortes depressions que es preveu que poden patir els seguidors més incondicionals de River que poden acabar en suïcidi. Reclamen contenció psicològica i ajuda dels familiars.

Sense voler frivolitzar, és curiós que passi això en un dels països del món en el qual hi ha més psicoanalistes per metre quadrat. Ara bé, potser caldria preguntar-se per què hi ha tants psicoanalistes? I és que els argentins tenen dos problemes per a casa solució. El River Plate (que no és més una traducció del Río de la Plata argentí) juga l'anada, aquest dimecres, a Còrdova.

De fet, un seguidor de Central ja s'ha suïcidat després que els Canallas haguessin perdut la màxima categoria diumenge (FOTO). Juan Pablo Dandreta era rosarino.

D'altra banda, i per desengreixar un xic el post, a internet ja s'estan rient de la situació del club de Nuñez que, si baixa a la B, veurà un autèntic apocalipsi econòmic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada