"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 20 de juliol del 2010

Benzema i Ribéry, imputats per proxenetisme


José Mourinho i Louis Van Gaal estan atents a la justícia francesa. Els entrenadors del Reial Madrid i del Bayern de Munic han tingut, per unes hores, dos homes en presó preventiva. Els dos jugadors han estat imputats, però ja són en llibertat. El jutge Yves Dando, que instrueix el cas de presumpte proxenetisme comès per Karim Benzema i Franck Ribéry en tenir relacions sexuals amb una prostituta menor, ha decidit que els dos jugadors entrin a la presó, tot i que en podien sortir, en qualsevol moment, en un termini de 48 hores. El Reial Madrid segueix amb atenció el cas de Benzema ja que O Merenguinho esperava el devaluat davanter per demà. La Brigada Francesa de Represió del Proxenetisme s'ha pres el cas de manera molt seriosa.

El judici, celebrat tres mesos després que esclatés la polèmica per no destorbar la preparació dels bleus pel Mundial (només els hauria faltat això), vol esbrinar com van ser les cites entre els jugadors i la noia, Zahia D, que haurien tingut lloc a la discoteca Cafè Zaman als Camps Elisis parisins. Zahia ha defensat sempre que els dos jugadors no sabien que ella era menor, "mai els vaig dir la meva edat", ha dit, i s'ha limitat a assegurar que ella "havia estat el regal d'aniversari" de Ribéry. El cas del jugador del Bayern es complica ja que, segons la Fiscalia, va pagar a la jove un viatge a Baviera i ell mateix hauria reservat el bitllet d'avió. La Justícia investiga si Ribéry, en fer la reserva, sabia l'edat de la noia. L'internacional francès de l'OL, Sidney Govou sembla que es lliurarà ja que, tot i haver mantingut relacions amb la prostituta, ho hauria fet quan ja era major d'edat.

La Justícia francesa castiga el proxenetisme amb penes de fins a tres anys de presó i multes de 45.000 euros.

2 comentaris:

  1. Qui ha estat que ha fet esclatar la notícia?? la noia ??? ... en teoria si defensa als futbolistes dient que no sabien l'edat que tenia ...

    ResponElimina
  2. Tiran más dos T ... que dos C ....

    ResponElimina