"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 22 de juliol del 2010

La caixa forta del Granada són bosses d'escombraries



Un bon ensurt s'ha endut, aquest dijous, la família del Granada CF. El club andalús ha trobat a faltar tots els diners que tenien a la seu social i que corresponien als euros que havien pagat els seus socis pels abonaments de la propera temporada. Després de molt buscar, han decidit mirar en els contenidors de paper reciclat que hi ha al mateix carrer on hi ha la seu social del club. Es veu que una de les senyores de la neteja havia agafat les tradicionals bosses blaves d'escombraries i, imaginant-se que hi havia paper per reciclar en el seu interior, les ha abocat en el contenidor corresponent.

El Granada ha fet venir l'empresa d'escombraries de la ciutat que han obert els contenidors i han recuperat, in extremis, les ecològiques caixes fortes del club. No està mal pensat. Un lladre, amb certa categoria, mai s'hauria endut les escombraries!

Des de la directiva del Granada no han volgut fer declaracions (atenció a l'explicació oficial: "és una cosa que li pot passar a tothom") i han negat que hi hagués diners a les bosses assegurant que només hi havia documents. Vaig a baixar les escombraries. Com és alguna cosa que li pot passar a tothom les analitzaré abans no fos cas que la meva dona hagués decidit guardar els euros de les vacances!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada