"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 1 de febrer del 2011

El cosí de Messi, candidat a Mr Girona



Com canvia un titular oi? No és el mateix escriure "El Girona fitxa el cosí de Messi" que "El Girona fitxa Emanuel Adrián Biancucchi". Bé, després d'haver descobert la sopa d'all :)

La presentació del cosí germà del millor futbolista del món com a nou jugador del club català m'ha recordat aquell jutge d'un concurs de Miss (eufemisme per no dir...) que li preguntava a una noia "què saps del meu país, Rússia?". Doncs l'amic Biancucchi ha tingut un paper semblant. "Leo m'ha dit que Girona és una ciutat molt bonica i el club és molt lindo". Home, et podries haver currat alguna cosa més, no? Tipus... "Des de petit que sóc del Girona, És un somni jugar al Girona"...

Mentre el director general de l'entitat blanc-i-vermella, Xavi Julià, s'esforçava per aclarir que havien fitxat el fill de la germana de Messi "pels mèrits futbolístics" la temptació (que és molt dolenta) ens fa ensumar una campanya de màrqueting interessant. I més quan Biancucchi, murri, diu "Leo em vindrà a veure". Ah! Gran! Les grades del Montilivi, com a mínim, s'ompliran de seguidors per retratar-se amb l'astre blaugrana guarnits amb les penoses pancartes que resen "Messi: et canvi la samarreta per...".

Biancucchi, que és representat per Jorge Messi, arriba a Girona procedent del Munic 1860 i, per mala llet, resulta que juga en la mateixa posició que el blaugrana. Malament. De moment, La Teva ja es deu fregar les mans ja que els partits que emetin del Girona guanyaran una audiència, farcida de morbosos, en la qual m'incloc. Bé. A les españes ja tenen el seu Manolo o Manolito (Emmanuel Adebayor) i a Girona podem tenir el nostre Manel, Manelet o Manelic (He mort el llop, He mort el llop) que seria l'amic Emanuel Adrián Biancucchi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada