"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 30 de gener del 2011

Florentonto: Insert coin. Game over!


El Reial Madrit s'acaba de deixar la lliga al Reyno de Navarra després de perdre per 1-0 davant Osasuna donant una autèntica exhibició d'encefalograma pla i de no saber, encara, a què collons han de jugar els que van vestits de blanc. Els de Mourinho es queden a set punts del FC Barcelona i, aquesta setmana, la frase que triomfarà serà la de que "encara queden molts partits" o que "encara queda molta lliga". Sí, sí... i nosaltres ens ho creiem! A més, fa uns 15 dies, el propi entrenador portuguès assenyalava que si el Barça aconseguia una diferència "d'entre cinc i sis punts"... Doncs ja ho tens, noi. Muito obrigado. Només falta fer una espantada i deixar el club espanyol en mans del JASP Karanka, Juas, juas! És temps de recollir allò que has sembrat. I, el millor de tot, és que en Florentonto encara no sap de què va el futbol. Un equip no es fa a cop de talonari, a força d'invertir diners i més diners... Per quan una nova reunió per planificar la propera temporada? Tornarem a invertir l'equivalent al PIB d'Haití? No es pot lluitar amb euros contra la humilitat, el sacrifici i el treball. I, això, no té preu.

I és que al Bernabéu encara no saben que el bo era Pellegrini. L'enginyer xilè va saber plantar-li cara al millor equip del món la temporada passada assolint la bestialitat de 98 punts. Cert és que es va beneficiar de l'odi entre CR7 i Higuaín ja que la picabaralla, en forma de gols, del crack de Madeira i de l'argentí mantenien en pols en la lluita contra els de Guardiola. Amb Mou, en canvi, no s'ha competit. I això que dimecres arriba el Sevilla per prendre's una copa al Bernabéu que estarà molt content amb els seus galàctics.

Mou es limita a tenir dos homes: Casillas i CR7. Mou encara no sap que Di María i Özil no poden jugar junts, que Arbeloa no és jugador pel Madrid, que Kaká sembla una caricatura del futbolista que triomfava en el Milan, que Adebayor no és la solució (no ha tocat pilota), que Marcelo és un amic pels davanters rivals, que Xabi Alonso segueix sent sobrevalorat per absolutament tothom, que el vestidor blanc està cansat de la màquina de Funchal i que, al marge dels 11 cabrons de Toshack, no té ningú més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada