"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 5 de juliol del 2011

Per què l'Espe s'escarrasa en dur la Ryder Cup de golf a Madriz?



Sóc fan absolut d'Esperanza Aguirre. Ni Rita Barberà ni tonteries. La presidenta de la Comunidaz de Madriz és un personatge tan histriònic, desfasat i exagerat que si sortís en una pel·lícula no se'l creuria ningú. Darrerament, aquesta noia es dedica a potenciar el golf a Madriz. Un esport a l'abast de tots els mortals i gens elitista :) De fet, volia presentar la candidatura de Madriz per allotjar la Ryder Cup de 2018 que, finalment, va anar a parar a França. Però per què? Només cal una recerca de nivell 1 a internet per esbrinar unes quantes coses d'aquesta mossa i la seva família.

Es veu que sota la seva dictadura (democràtica) la presidenta s'ha dedicat a autoritzar camps i camps de golf amb absoluta alegria. La Mare dels Ous és que el seu marit (que ha de tenir estòmac), la seva sogra, els seus oncles i una germana tenen molts interessos en aquest esport. Casualitat?

Les dades objectives anuncien que el seu home, un tal Fernando Ramírez de Haro i Valdés, és vicepresident de la Federació Espanyola de Golf i un dels promotors del polèmic camp de Tres Cantos ubicat, segons els ecologistes, en un indret protegit. Esperanzita's Sister és directora de Madrid Golf que, curiosament, celebra la fira del sector més important d'Espanya, la sogra és presidenta d'una associació de veteranes del golf (quina por fer un Bitter Kas amb les amiguetes de la senyora), l'oncle i el seu cosí germà són consellers de l'empresa Club Golf Moraleja i promotors de diferents camps...

Seguim? Requalificacionsde sòls a Madriz per fer camps de golf en terrenys destinats a equipaments, presumptes alteracions de declaracions d'impacte ambiental, destinar 170 milions d'euros pel camp de Tres Cantos (recordem que el seu marit n'és promotor) per allotjar la Ryder de 2018, alteracions més que irregulars dels plans de normativa urbanística. El camp de Tres Cantos ha d'anar als terrenys del Parc Regional de la Cuenca Alta del Manzanares...

Perduda la competició de 2018, en la que a correcuita es va canviar el logo per col·locar la imatge de Seve Ballesteros per tocar la fibra a l'organització, Aguirre amenaça amb tornar-ho a intentar. Qui ho dubte? Amb les coses del menjar no es juga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada