"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 8 de juliol del 2011

Si l'Argentina no vol Messi, que no ens el convoquin!


Si l'Argentina vol vol Messi, que no ens el convoquin i llestos. Tinc la sort de tenir molts amics argentins i sempre els dic que tenen dos problemes per a cada solució. I tenen la solució en forma de millor jugador del món. I no ho saben aprofitar, bolquen sobre Leo Messi tota la responsabilitat, l'esbronquen i el menystenen. Doncs res, tu. Que es quedi a Barcelona i en paus: ens evitarem desplaçaments llarguíssims i inútils (tipus amistós a Alaska), ens evitarem lesions i ens evitarem que les crítiques puguin afectar el 10 blaugrana que mai a la seva vida, que jo recordi, ha estat xiulat pels seus.

Anem a pams. Com sóc un malalt, m'he llevat per veure els dos partits de l'Argentina a la Copa Amèrica que s'han disputat fins ara. En el primer, Messi va ser el millor de carrer i li van ploure les crítiques. En el segon, va estar més que discret i ja el volen declarar persona non grata.

Però el problema no és Messi ni que el blaugrana trobi a faltar Xavi o Iniesta. És que Messi ha de fer de Xavi en una albiceleste amb greus problemes. L'Argentina necessita un pla. Qualsevol, però un pla. Els futbolistes han de saber a què pebrots vol jugar el seu míster i no es poden passejar, com ànimer en pensa, en mig del fred austral. Com pot dir l'entrenador Batista que vol jugar com el Barça amb tres migcentres defensius?. Tres!. I d'aquí no el treuen. No seria més fàcil endarrerir Mascherano en el lloc de Milito per jugar de central o fals central i alliberar una plaça de creador al mig del camp? I és que en el segon matx, contra els Ticos, el tècnic volia el gol i canvia Cambiasso per Gago a 14' pel final!!!

L'altre problema (a banda de tenir el Kun -que perillós serà el gendre de Déu el dia que jugui en un bon equip, sigui quin sigui- a la banqueta i els fenomenals Pastore i Higuaín de decoració) és que Batista es pensa que farà més gols com més davanters acumuli. Error. Es fan un embolic amb Lavezzi, Tévez, Messi, el Kun i el Pipita. I el pobre blaugrana, a treballar al mig del camp...

Com diu aquell acudit, Or-ga-ni-za-ción!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada