"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 13 de juliol del 2011

Gallardón (el faraón sin perdón)


Quina part del NO no entèn Gallardón? Algú donaria uns JJOO a un país amb una situació financera com la de Grècia?

Estic al·lucinat amb la candidatura de Madrit per a 2020. Alberto Ruiz Gallardón està decidit a passar a la història de la capital estatal com l'alcalde que va aconseguir els primers Jocs Olímpics per a Espanya. I està decidit a fer-ho. Ara, atacaran el 2020 contra ciutats de l'envergadura de Roma, Istambul, Durban o Tòquio que, segurament, serà una de les favorites per allò de compensar Fukushima i donar una injecció de moral al poble nipó. Van fracassar el 2012 i el 2016 i ja ningú recorda l'intent de 1972.

En una situació de crisi, en una situació de retallades de serveis bàsics com la sanitat i l'educació, en una Comunitat que té un deute de 7.000 milions d'euros, en un país amb cinc milions d'aturats, ara resulta que és bàsic que el senyor Gallardón aconsegueixi la seva joguineta. Però com són molt llestos, avisen que serà una candidatura low cost. Low cost? Ja ho veurem. En el darrer assalt es van gastar 38 milions d'euros per a no res. Un dels seus arguments és que el 80% de les instal·lacions ja estan fetes, segur que les empreses vinculades al PP tindran la seva oportunitat. I, sinó, sempre tenim en Florentonto que ens pot donar un cop de mà! I les proves que necessitin mar, doncs tenim el nostre amic Francisco el Curita Camps, que és un polític model i que governa el Levante Español (com diuen a Intereconomia) vestit amb uns trajes immaculats.

I ara només faltaria que el COI declari el golf esport olímpic per a Madrit i a l'Espe li agafa un infart. Per cert, el faraó Gallardón anuncia que no es construirà obra nova fins que es valida la candidatura el 2013...

Que consti que tot el que escric, ho subratllo també per a Barcelona 2022. I és més, la presència de Madrit a la cursa preolímpica, decidida a correcuita, no és res més que un fre desesperat a que la capital catalana assoleixi els hipotètics Jocs d'Hivern ja que és impossible que un mateix país organitzi dues cites olímpiques tan properes. Tindrem un Barcelona-Madrit olímpic?

Gallardón ja ha anunciat que es presentarà als Jocs de 2024, 2028, 2032 i que els seus fills seguiran... Si Madrit torna a perdre, serà la riota nacional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada