"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 24 de gener del 2011

Bricomania Abidal: Intendència 24 hores!



Ens agraden els tipus als qui els milions no els canvien. Eric Abidal, el lateral-central del FC Barcelona, s'ha guanyat el cor de la gent blaugrana amb el seu treball i el seu sacrifici. Un tipus humil, conegut com el kenyata per la gran despesa física que fa en els partits, no renega dels seus humils origens a les bastides de les obres. Mentre el Camp Nou coreja Abi, Abi (ja era hora), el gal (a qui matava el relaxament dels entrenaments de Rijkaard que es feien a mida per Ronaldinho-Deco) està feliç. Al camp, intendència 24 hores. Que s'ha de fer de lampista, es fa de lampista, que s'ha de tirar un cable a un company, es tira un cable, que s'ha d'il·liminar la sortida de la pilota, s'il·limina, que s'ha de tirar una paret, es tira!

Musulmà per via vaginal i pare de dues nenes (les que tenien fred), Abidal és feliç a casa seu. La seva principal afició és empassar-se programes de bricolatge i de decoració. És un manetes i, de fet, ha pintat cases d'alguns dels seus companys del Lió, ha enllestit totes les obres de la seva llar (tapisseria inclosa) i ha instal·lat, tot solet, una cuina americana a casa del seu padrastre. No ho fa per estalviar-se uns calerons, sinó perquè aquestes activitats li recorden els seus començaments, el relaxen i el fan sentir-se útil. Vaja, que amb quatre claus i un parell de fustes és capaç de fer-te un dormitori. Abidal, que no es resisteix a instal·lar un sostre o aixecar una paret, sap "el que costa estar a la gatzoneta treballant sota un sol de justícia".

Abidal és pacient amb els seus clients-amics i els deixa escollir els colors. Ai, però com s'equivoquin. El lateral no té cap mena de problema d'aconsellar-los sobre quina tonalitat aniria millor en aquest o en aquest altre espai. El francès, que té un restaurant d'alta cuina a Lió, és el gendre que totes les sogres voldrien. Abidal... passa per casa quan vulguis! Segur que la meva dona dona té unes idees certament brillants i delicades per a les cortines o els estors o com collons es diguin :)

Atenció a la frase del seu Facebook. "El cor d'un català no és espanyol"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada