"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 26 de gener del 2011

El Madrit guanya (amb 12) al Pizjuán (0-1)


1.- ¿Què dirà Mourinho després de l'escandalòs arbitratge d'Udiano Mallenco que ha sortit a xiular la semifinal anada de la Copa absolutament acollonit pel pes específic del tècnic blanc? L'àrbitre, a instàncies del pel-roig Fermín (un càncer pel futbol) s'ha empassat un gol de Luis Fabiano en el 45' quan Albiol ha tret la pilota en el moment en el qual el cuir estava dins de la porteria de Casillas. Udiano hauria hagut d'expulsar Arbeloa, Zokora i Lass (el Diarrà menys dolent), ha permès entrades violentes a dojo i no ha sancionat unes claríssimes mans de Xabi Alonso al davant de la corona de la gran pròpia en el 90'. Una autèntica vergonya. Goyo, treu la llisteta!

2.- Benzema ha decidit tocar els collons a Mourinho. El francès ha tornat a fer el gol del triomf blanc (0-1), aprofitant les enormes facilitats de la defensa del Sevilla, i ha quallat el seu millor partit des que va disfressat amb la samarreta del Madrit. Manolito Adebayor no deu entendre res. Per cert, les càmeres de C+han repetit entre 102 i 103 vegades la salutació entre el gat i el caçador per demostrar que el vestidor blanc està unit. Juas, juas

3.- Que li ho diguin a CR7. El portuguès ha d'estar emprenyadíssim. Tant és així que ja ha trucat al seu estilista avisant-lo que no es farà les celles ni es depilarà com a càstic, com a mínim, fins dissabte. El Madrit porta dos partits seguits guanyant per la mínima i ell no ha mullat. El crack de Madeira és d'aquells que és capaç d'estar ben feliç i amb la consciència tranquil·la si ell marca tres gols encara que el seu equip perdi el partit.

4.- Pell de gallina amb el Arrebato. No és Anfield, però d'eu n'hi do. Aquestes situacions de catarsi col·lectiva han de sorgir de manera espontània i no s'han de forçar des de les directives com ara el fracassat Boig pel Barça de l'era Laporta.

5.- Lamentable l'imbècil que, un cop l'àrbitre ha xiulat el final del matx, ha tirat una ampolla al cap de Casillas.

6.- Genial Andreu Palop. El valencià demanava tres homes en una tanca defensiva mentre amb la seva enguantada mà esquerra marcava dos dits.

7.- Els futbolistes del Sevilla no deuen tenir DVD a casa. A mi em fan el famós vídeo de motivació i surto a per totes. Ells han sortit exageradament atabalats i sense mossegar.

8.- Martín Cáceres no té solució. L'uruguaià ha sortir per substituir el mataroní Sergio Garcia en el 13' i ha deixat un enorme forat al seu darrera. L'ex del Barça s'ha obsessionat amb Cristiano i ha deixat una autopista que Arbeloa no ha sabut aprofitar.

9.- Perotti, un dels homes més decebedors d'aquesta temporada. Semblava que l'argentí del Sevilla havia de menjar-se el món i ha quedat estancat. Estancadíssim.

10.- Carlos Martínez i Michael Robinson han estat millor que mai. Ja m'entens, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada