"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 26 de gener del 2011

Messifinal sentenciada en el 15'

FC Barcelona, 5 - Almeria, 0

1.- Per què encara no apliquen els equips que han de visitar el Camp Nou la nostra proposta ni la RFEF enceta ja aquesta iniciativa?

2.- El FC Barcelona ha sentenciat la Messifinal de Copa contra l'Almeria, en el partit d'anada, en fer tres gols en només un quart d'hora: Messi (2) i Villa. Sobre el 30' Pedro ha fet el quart i tot apunta a què els de Guardiola serà a la seva 33ena final de la competició del KO el proper 20 d'Abril. A la segona meitat, ha aparegut el porter Esteban (el millor de l'esquadra anadalusa) que ha evitat una golejada d'escàndol. Messi s'ha pres un descans i, a tres pel final, l'argentí s'ha despertat de la becaina per fer una assistència de gol a Keita perquè el malià fes el cinquè.

3.- El Barça, a meitat de temporada, ha aconseguit la novena maneta de la temporada.

4.- Bravo Guardiola per no ordenar que els teus jugadors alcin el peu de l'accelerador amb l'eliminatòria sentenciada. El rival es mereix el màxim respecte i, a vegades, és necessari que s'endugui una golejada. Com pot ser que, amb 4-0, Villa baixi a fer la cobertura i donar un cop de mà a Maxwell?

5.- Messi, 35 gols en els 31 partits que ha disputat aquesta temporada. Sense tenir en compte la gran quantitat d'assistències que porta l'argentí.

6.- Iniesta, plenament recuperat. No ha marcat contra l'Almeria tot i que el manxec ha mullat set vegades aquesta temporada. Curiosament, dos killers com Didier Drogba i Fernando Torres en duen 9. Adebayor? Un i de penal.

7.- Que Xavi té els tendons d'Aquil·les delicats? Doncs se li fot una puntada, per darrera i sense possibilitat de jugar la pilota, i no passa absolutament res. Per cert, hi ha mala maror entre Messi i Xavi per la Pilota d'Or. Per això el de Terrassa no para de buscar assistències de gol pel de Rosario.

8.- Enorme Eric Abidal. El francès té pendent la renovació. No demana més diners. Vol més anys! Fins el 2015. Ell, com Gianluca Basile en el bàsquet, no s'haurien de retirar mai.

9.- Els comentaristes de laSexta opositen, seriosament, a guanyar la desprestigiadíssima Creu de Sant Jordi. Per cert, la Guasch està per ser filla de...? Està clar que, per guapa i intel·ligent, no és.

10.- Afellay ha començat a alçar el cap!