"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 2 de novembre del 2010

Drenthe: la solució als problemes d'Ecclestone


Royston Drenthe. Si no existís aquest personatge, s'hauria d'inventar. Resulta que l'holandès, durant la matinada de dijous a divendres passat, es va saltar amb el seu Audi Q7 a 160 km/h, sis semàfors en vermell del centre d'Alacant, va passar per sobre d'una mitjana per arribar a un centre hospitalari per tal de deixar una amiga que estava greu, segons va dir, entre insults i insults, el jugador de l'Hèrcules quan el van detenir dos agents. A més, va protagonitzar una persecució pels carrers (esperem que deserts a aquelles hores) d'Alacant.

Els va dir que eren "uns merdes" que tant li fotia la sanció econòmica "perquè tinc els diners suficients per afrontar-la" i va amenaçar amb parlar amb els seus superiors "perquè jo tinc molts contactes". Ah! Només li va faltar dir la gran frase que mou aquest país en aquest mena de situacions: "Vostè no sap amb qui està parlant, oi?". Segur (no en tenim cap dubte, oi?) que li retiraran el carnet, li administraran la sanció econòmica pertinent i l'entalegaran uns quants dies... Juas, juas. De moment, el conjunt d'Alacant ja li ha tret el cotxe i l'ha multat. Per cert, en el test d'alcoholèmia va donar negatiu.

Resulta que la noia no tenia res més que una fenomenal borratxera, segons la metges de guàrdia acompanyada de vòmits, molt lluny, però, del coma etíl·lic que assegurava l'ex del Reial Madrit. Home, si Bernie Ecclestone, l'Andy Warhol momificat de la F1, dispara contra les escuderies Lotus, Virgin i Hispania assegurant que "són uns invàlids" (cal recordar-li a aquest senyor que va ser ell qui les va posar al seu Circ?) sempre pot mirar d'incorporar Drenthe la propera temporada. Segur que ens divertiríem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada