"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 2 de novembre del 2010

Laporta es volia espiar ell mateix! (Humor)


Segons ha pogut saber el nostre blog (interceptant una trucada del Servei Espanyol d'Intel·ligència) hi ha informe que demostraria que Joan Laporta s'ha apropiat dels diners que els feligresos han deixat, aquest diumenge, a la parròquia de Ventdelplà per llogar uns detectius que tenen l'ordre d'espiar-lo a ell mateix. El líder de Solidaritat Catalana vol esbrinar amb qui es reuneix, de cara a les eleccions del 28-N, amb qui parla, què diu quan dorm i si és un home de fiar.

A més, darrerament se l'ha vist entrar, de manera furtiva, a la Botiga de l'Espia. Segons les dependentes, Joan Laporta ha demanat un vestit de Mata-hari (per passar desapercebut al Llum de Gas), una bona col·leció de micròfons ocults d'alta tecnologia de fabricació ugandesa, unes ulleres amb visió nocturna, un bigoti, unes petites càmeres de fàcil instal·lació i molt barates (ja que es van utilitzar en l'època del GAL) i un nou portàtil (d'alta resolució iraniana) per mirar d'infiltrar-se en el seu propi ordinador. També ha sortit amb una bossa amb tots els DVDs de Magnum, Mike Hammer i de Plats Bruts (aquesta, perquè li agrada).

Laporta hauria comunicat que vol treballar en solitari i ha desestimat la col·laboració sincera que li havien tant ofert Joan Oliver (que no sap encara com collons agrair-li la quitança que es va embutxacar) com Sala-Martín. El primer perquè és molt difícil de dissimular donat el perímetre de la seva panxa i el segon perquè ha estat impossible que deixés a casa les seves americanes. "No veieu que us reconeixerè fàcilment, si em seguiu?", els ha etzibat Laporta. L'expresident del Barça, però, podrà gaudir de la col·laboració de Jaume Ferrer que, com no el coneix ningú, no aixecarà sospites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada