"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 3 de novembre del 2010

Mou tira la Copa?


La veritat és que m'esperava força més de la famosa llibreteta que Mourinho es va deixar (intencionadament o no?) a la gespa del Rico Pérez. Que no és un senyor amb molts diners sinó el camp de l'Hèrcules. Em pensava que hi trobariem el secret de la pedra filosofal, la fórmula de la Coca-cola o la combinació de la caixa forta de José Luis Moreno. En realitat, una colla d'apunts ràpids escrits amb lletra de metge que Santi Cañizares (Déu meu) exercint d'improvisat grafòleg ha mirat de traduir al cristià, com es deia abans.

Resulta que el més interessant és que el portuguès (l'home dels 10 xiclets de maduixa a la banqueta per partit) tira la Copa. O això és el que ens vol fer creure? En un de les quatre pàgines (Digital Pus ha dit per activa i passiva que no les havien robat sinó que se les havien trobat a la gespa), Mou apunta els partits que ha d'afrontar el seu equip. 57. Repartits en 38 de Lliga, 13 de Champions (inclou la final) i atenció: sis de Copa. Vol dir que cauran a quarts de final.

Les altres anotacions? Més pena que glòria, la veritat. Remarca la paraula profunditat fins a quatre vegades, escriu tres vegades el nom del franco-argentí de l'Hèrcules, David Trezeguet, i remarca "canvi a la banda dreta", "ritme de pilota i moviment", "profunditat a pilota aturada", "temps"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada