"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 3 de novembre del 2010

Garnett: ets un imbècil!


Jo sóc una persona que s'acostuma a riure del mort i de qui el vetlla i un fanàtic seguidor de l'humor negre. Però mai, mai a la vida m'enfotré d'una persona malalta o amb una deficiència. Kevin Garnett, un excel·lent jugador de bàsquet, sembla no tenir res al cap. Sempre ha estat un dels grans practicants del trash-talk. De fet, José Manuel Calderón ha hagut d'aguantar els seus insults en més d'una ocasió i quan un tendre Pau Gasol debutava amb els Grizzlies, Garnett (aleshores als Wolves) el va humiliar. I això que l'únic pòster que tenia l'exblaugrana a la seva habitació de Sant Boi era, precisament, el seu.

Big Ticket s'ha passat aquesta matinada. KG ha fet honor al seu malnom de llengua més llarga de la Lliga que li atorga el rècord penós de fer plorar un company d'equip en ple partit: Glen Davis. Aquest dimecres, 'enfrontaven els seus C's contra els Pistons de Detroit i Garnett ha tingut una picabaralla verbal amb Charlie Villanueva quan el matx estava totalment decidit a favor de Boston. El tècnic dels verds, Doc Rivers, ha fet asseure el seu home però ja era massa tard. Big Ticket li havia dit a Villanueva que era un "malalt de càncer". Com si es pogués fer broma d'una cosa així.

De fet, el jugador dels Pistons pateix alopècia areata que és una estranya malaltia que impideix que creixi un sol pèl a la seva pell. Villanueva ja ha anunciat que demandarà Big Ticket. "KG sempre deixa anar merda per la seva boca. Estic fotut. Normalment, passaria... però un malalt de càncer... Conec molta gent que ha mort d'aquesta malaltia. M'encantaria pujar a un ring amb Garnett", ha dit en el seu twitter. Garnett: que no pateixis mai res més complicat que un encostipat, noi!

2 comentaris:

  1. Tens raó, no té res al cap... és un autèntic imbècil!

    ResponElimina
  2. Aquesta vida és un boomerang ... tot el que fas et bé retornat així que ell sabrà!!!

    ResponElimina