"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 11 de desembre del 2010

L'Uzbekistan i Qatar

Joan Laporta i Sandro Rosell.

Unicef i Qatar Foundation.

L'organisme de les Nacions Unides vetlla pels interessos de la infància. L'ens qatarí, teòricament sense ànim de lucre, pagarà una morterada per posar un arbre (concretament el de la sidra) a la samarreta del Barça convertint-la en la més cara del món. Tot just quan Wikileaks filtra que els Estats Units creuen que Catalunya pot ser el centre jihadista més important de la Mediterrània i els nois de Washington instal·len una mena de CIA a la capita catalana, la Qatar Foundation patrocina i inspira un centre d'estudis islàmics. No s'ha de confondre islamisme amb terrorisme, però de moltes escoles islàmiques (madras) han aparegut nois i noies que s'han esbudellat en autobusos i mercats plens de persones innocents (també musulmans) després de fer lectures errònies i incendiàries de l'Alcorà. Encara que no ho vulguis, centre d'estudis islàmics té una connotació que fa posar els pèls de punta. Llegir El secret del meu turbant.

Uzbekistan i Qatar.
S'ha acusat Joan Laporta de tenir amistats perilloses amb aquesta república exsoviètica. Màfies, petrorubles... no seré jo qui digui que el líder de Solidaritat Catalana hagi estat un sant.

Sandro Rosell. Va anunciar que es desferia de les seves empreses. Sembla que hi ha hagut alguna cosa pròpia d'alta enginyeria financera. Curiosament, apareix Qatar en escena. L'altre país (al marge del Brasil) en el qual el president del Barça hi té negocis, relacions i interessos. Petrodòlars, monarquia absoluta, corrupció, nul respecte pels drets humans, marginació vers les dones. Uf. Unicef i l'arbret junts?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada