"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 10 de desembre del 2010

Schuster entra al Sálvame per defensar la taja de Guti


En la imatge s'aprecia com Guti està en plena forma després de la trompada :)

Com a Turquia no tenen la Constitució espanyola (de la qual em declaro moralment exclòs) ni Puríssima Concepció, doncs en Bernd Schuster "como cada tarde" es va disposar a veure el Sálvame des d'Istambul. I a l'alemany, tècnic de Guti, se li van inflar els pebrots després que es denunciés que el seu migcampista havia xocat amb el seu cotxe contra un bus turc donant una taxa de 2,7. És que el trànsit a Istambul està molt malament! Hi hauriem d'enviar en Martí Gironell i les seves càmeres!

La defensa de l'entrenador del seu home va ser impagable. Que Guti no és així (?), que venia d'un sopar formal amb les dones (com si un sopar amb les parelles fos garantia de conyàs), que si una persona amb 2,7 a la sang no és capaç ni de mantenir-se dreta... Però el millor estava per arribar. Resulta que Guti va ser víctima de l'idioma turc i no de l'alcohol. Es veu, segons el tècnic alemany, que després de l'ostión se li van acostar al jugador, que va sortir sense una rascadeta de l'atzucac, amenaçant-lo amb cridar la premsa si l'exjugador del Madrid no els donava diners a canvi del seu silenci. Grandiós! És a dir que, en condicions normals de trompada a la Castellana, hauria pagat.


Impagable. Sense paraules. Atenció al ye, ye del 1:36''

Quan encara cueja la trucada de Drenthe a Hombres, Mujeres y Viceversa, Schuster tria Sálvame com a plataforma de defensa del seu home. Clar que si Mas i Montilla van anar a la Nòria... Genial el paper de Belén Esteban escoltant Schuster ella que és tota una atletista. "Muy bien, muy bien" deia el seu caparró. "Dale un abrazo a Guti de mi parte". Només li faltava això a en Guti. En plena ressaca...

1 comentari: