"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 10 de desembre del 2010

Lissavetzky = X?


Un cop Espanya ha resolt la X més famosa de la història, que era la del GAL, després que l'Isidoro el de les vaques reconegués en una entrevista al País que "vaig tenir l'oportunitat de volar la cúpula d'ETA i vaig dir que no", ara apareix una nova X. La del paradís espanyol del dopatge. Cal depurar responsabilitats després de la detenció de la palentina Marta Domínguez. No ens hem de quedar amb Delta Zero. Hem d'anar a per en Saura! Què passa a l'esport espanyol? Un cop demostrat que el ciclisme és una farsa i el gran Alberto Contador un trampós (ja vaig dir que si m'equivocava m'ho menjava amb patates) ara resulta que la Gran Dama de l'Esport Espanyol, la Dona de l'Etern Somriure ha estat detinguda per la Guàrdia Civil. Ha quedat en llibertat amb càrrecs, per la seva condició d'embarassada de quatre mesos, després de declarar després de vuit hores i mitja. De moment, l'han suspesa cautelarment de les seves funcions com a vicepresidenta de la Federació Espanyola.

Contador és un pallasso, però el cas de Marta Domínguez és molt pitjor. És acusada d'un presumpte delicte contra la salut pública després que els agents de la Benemérita busquéssin substàncies dopants a la seva casa. La Guàrdia Civil va sortir amb un ordinador, una caixa, documents... però ni rastre de la bandera espanyola amb el toro!. Marta Domínguez... que a l'agost la feien Filla Predilecta de la ciutat més avorrida d'Espanya. Però el més greu és que sembla, tot i el secret de sumari, que ella no hauria pres productes dopants però, presumptament, n'hauria subministrat a altres atletes! Encara pitjor! No s'hauria de dir Operació Llebrer, s'hauria de dir Operació Camella, si es confirma.

Quin cop per a la caverna mediàtica. Van caient els seus ídols de fang. Si van criminalitzar i ridiculitzar el pobre Juanito Müelegg per la seva condició d'alemany (malviu com a profe d'esquí en una estació) un cop demostrat l seu dopatge després d'haver-lo fet pujar als altars rojigualdes, què hem de fer amb aquesta colla de tramposos? Juanito és abandonat, sense la condició de murcià i seguirà amb les seves ampolles d'aigua beneïda que sempre duia al damunt i seguirà vivint amb la santera portuguesa que sempre l'acompanyava, després de perdre els dos ors dels JJOO de 2002. L'esport espanyol és una farsa i s'hauria d'anar a la cúpula. I la cúpula és el secretari d'Estat per a l'esport, el senyor Jaime Lissavetzky. Que, per cert, ha seguit amb la seva cançoneta de tolerància zero. Fins quan? M'ajudes a fer la llista d'espanyols dopats?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada