"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 10 de desembre del 2010

Barça: Amb Qatar Foundation a la samarreta


La samarreta del FC Barcelona ja s'ha tacat amb publicitat. En temps de crisi, calia una injecció de diners a canvi de desvirgar una samarreta neta durant 111 anys. Ja és la més cara del món. 30 quilos per temporada. Les segones més cares són, amb 23, les del Reial Madrit i del ManU.

Els jugadors del FC Barcelona completaran l'emblema de l'Unicef (organisme de les Nacions Unides que vetlla pels interessos de la infància) que llueixen a la samarreta amb el nom de la Qatar Foundation. L'acord, per cinc anys, reportarà 30 milions d'euros a les arques catalanes per temporada. Aquesta entitat va ser creada, l'any 1955, per la família reial qatarí i té com a motor vetllar pels interessos dels nens i de les nenes i feia temps que buscava una aliança amb una marca internacional de pes per donar-se a conèixer. I ho han aconseguit amb l'acord amb el FC Barcelona. Ara podran publicitar les seves intencions de dotar instruments educacionals i laborals a una part de món on, segons ells, hi manca desenvolupament humà. De fet, promociona la Ciutat de l'Eduació (amb sis universitats), l'orquestra filarmònica de Qatar, una canal infantil a Al Jazeera, recerca científica i un centre d'estudis islàmics.

La vinculació del Barça amb Qatar és alta. Pep Guardiola va jugar dos anys a l'Al Alhi de Doha, Josep Colomer s'hi va desplaçar per col·laborar amb l'acadèmia de futbol Aspire, Sandro Rosell hi va col·laborar intensament des de Nike i l'entrenador del FC Barcelona va ser la imatge de la candidatura del país àrab per acollir el Mundial de 2022.

1 comentari:

  1. I no parles dels interessos personals de Rosell a Qatar? i de la hipocresia d'haver parlat de l'uzbekistan en l'era laporta?? gracies a aquesta filosofia de vendre's al millor postor el barsa deixara de ser mes que un club, traint mes de 100 anys d'historia i a la majoria de l'aficio barcelonista. felicitats

    ResponElimina