"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 14 de desembre del 2010

Qatar: tolerarem gais, però sense mariconades!


Quan encara cueja el meu post (i el de molts altres companys) en el qual em dedicava a comparar l'Uzbekiastian laportista amb el Qatar dels rosellons, arriba una notícia que em deixa glaçat.

Una informació que dóna detalls del Qatar que el Barça durà a la samarreta. Agafa't. Com aquest país organitzarà el Mundial 2022 de futbol, el president de la FIFA, Joseph Blastter, ja va preparant el món. I, en ple segle XXI, deixa anar aquesta perla. La traducció, més o menys, vol dir que si ets gai i vas a Qatar pel Mundial (o per qualsevol altra cosa) no facis mariconades en públic. És a dir... ni petons, ni abraçades, ni qualsevol activitat sexual. Una broma pesada de Blatter? Les veritats s'empassen millor amb una broma? D'entrada fa gràcia ja que als països àrabs, els homes acostumen a anar agafats de la mà. I és que al Qatar modern, un homosexual pot arribar a ser condemnat a cinc anys al talego i a rebre un cafarnaüm (com deia Josep Pla) de fuetades.

Blatter, però, creu que Qatar no posarà problemes "com a mínim, durant el Mundial". Déu. Gràcies, nois! "És una altra cultura i una altra religió" ha explicat el suís. Doncs anem tallant clítoris a les nenes amb fulles d'afaitar rovellades que també és un signe de cultura i religió! Ojut als futbolistes de les seleccions quan marquin un gol! Que no es facin massa abraçades, ni massa petons, ni copets amistosos al culet... podrien acabar en una presó qatarí que ha de ser un autèntic paradís!

1 comentari:

  1. El que m'extranya és que els d'Unicef no hagin dit alguna cosa ... no?

    ResponElimina