"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 2 de maig del 2011

La UEFA deixa el Madrit amb un pam de nas


Quina manera de fer el ridícul. Quina manera de fer el pena. Quina manera de ser la riota del futbol mundial. La UEFA ha desestimat el desesperat i infantil recurs del Reial Madrit (del tipus i tu més) presentat contra sis jugadors del FC Barcelona per presumpte conducta antiesportiva.

Aquest dilluns a la tarda, i gairebé només 24 hores abans del matx de tornada de les semis de la Lliga de Campions, la UEFA ha desestimat el recurs presentat pel Reial Madrit contra els jugadors del FC Barcelona al Bernabéu. La casa blanca entenia que Pedro, Busquets, Alves (es mereixien dos partits, segons ells) i Keita, Mascherano i Valdés (un deien), incitats, evidentment, per un Guardiola que hauria fet una "tàctica premeditada". Així doncs, el Reial Madrid es queda amb un pam de nas.

El Madrit demanava dos partits per Busquets, Alves i Keita "per reiterada conducta antiesportiva que van simular agressions de manera continuada per intentar enredar l'àrbitre del matx, que va degenerar en la injusta expulsió de Pepe".

També es desestima el recurs del Barça contra Mou
La UEFA també ha anunciat que no farà cas a la denúncia del FC Barcelona contra l'entrenador blanc, José Mourinho, ja que entén que el Comitè de Disciplina de l'organisme ja va actuar d'ofici i que, per tant, no cal obrir un expedient disciplinari paral·lel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada