"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 2 de maig del 2011

La penosa no-actuació de l'Ésser Superior

Aquest dilluns al matí, en Florentonto rebia de mans d'Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunidaz de Madriz, la Gran Creu de l'Ordre del 2 de maig. Recordes que la política conservadora ordenava el 14 de març a l'Ésser Superior "Ocúpate de ponerle las pilas a Mou"?. Carai. Vull dir, Garay.

Divendres apareixia a les pàgines de Marca l'expresident del Reial Madrit, Ramón Calderón. Era molt curiós perquè el viva-la-virgen tornava a la vida mediàtica precisament de la mà de les pàgines del rotatiu que el va defenestrar. Calderón és un oportunista (a río revuelto ganancia de pescadores) però feia unes declaracions que feien pensar. "L'amo del Madrit és Mou".

Home, és molt preocupant el paper d'en Florentonto. Gravíssim, diria. Si l'Ésser Superior no intervé per aturar en Mou només hi veig dues possibilitats. O que no s'hi atreveix. Que pot ser. O que ja li sembli bé el que fa el de Setubal. No sé quina de les dues opcions és més penosa, ridícula i perillosa.

PS: Ups. Acabo d'escriure aquest post, que tenia pensat des del matí, i acabo de veure que en Cruyff diu quelcom de semblant al Periódico. Déu. Necessito un exorcista. Tinc en Joan Patsy dins!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada