"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 21 de gener del 2011

Interviú ja ha ofert un top-less a Laia Sanz?


Som de Laia Sanz. Ens cau molt bé aquesta esportista de Corbera (sí, Arcarons, ja sabem que tu estaves al darrera, home, no cal que ho diguis en cada total) que ha estat campiona del món de trial mil i una vegades i que ha acabat com a primera dona classificada en el seu debut en el Dakar. Creus que Interviú ja s'ha afanyat a proposar-li un top-less? Això sí, molt finet, amb molta classe i molt estil. Molt cool. Amb el casc i la granota rotllo Jacq's, amb les mil medalles que té tapant la pell, amb els pneumàtics, bruta de greix per donar-li un toc Playboy? Encara no ho han fet? Ja t'han trucat? Laia, no caiguis!

PS1: A la Gemma Mengual també li ho van proposar. Amb les medalles tapant les tetes. La nedadora va dir que no i la revenja va ser un robat (dels de veritat) a la platja. No et perdis el titular de la revisteta... Dos de plata

PS2: Clar que els top-less més desitjats relacionats amb el món de l'esport serien el de la Sara Carbonero i el de l'atleta Marta Domínguez, implicada en l'Operació Llebrer, nua, embarassada i amb la cinta rosa. Tipus Demi Moore. Toma ya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada