"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 7 d’octubre del 2010

Debuta la selecció de futbol del Vaticà


El Gran Escarabat Blanc, el Ratzinger, visitarà Barcelona el proper mes de novembre. L'alemany, entre perdó i perdó pels abusos sexuals dels seus col·legues de clergat, podrà assistir al debut oficial de la selecció nacional del Vaticà que es poduirà el proper 23 d'octubre. Una selecció amb polèmica ja que, pràcticament, no hi haurà cap italià en les seves files ja que la majoria de jugadors de la Lliga Vaticana, la Clericus Cup, són africans i sud-americans. Jugaran amb els colors preceptius, el blanc i el groc del primer estat que va reconèixer oficialment l'Alemanya nazi.

Sabem segur que jugaran al catenaccio ja que el tècnic serà l'actual seleccionador irlandès, Giovanni Trappatoni. Trap, però, només treballarà el dia del partit i podrà començar a complir el seu somni de retirar-se sent el seleccionador del Vaticà. De fet, és un gran catòlic i algún jugador de l'azzurra s'ha vist esquitzat, més d'un cop, amb l'aigua beneïda del veterà allenatore.

Qui serà el rival? Doncs la Policia Financera Italiana, que serà entrenada per Roberto Donadoni. Capellans i polis (buf, només falta la italiana pechugona, algú de la màfia i una vespa) buscaran fons per a Càrites i per a la bòfia. Carabinieri, en diuen allà. Es creu que la base de la poderosa selecció vaticana serà el temible (es pot fer servir aquest adjectiu parlant de capellans?) Mater Ecclesiae que ha dominat les darreres edicions de la Lliga Vaticana. El problema és que el conjunt dels Legionaris de Crist són pràcticament tots sud-americans.

El cardenal Tarciso Bertone segueix treballant amb la idea que un equip vaticà pugui disputar el calcio. Serà dopatge l'aigua beneïda? Podran repartir òsties? Es podrà fer un túnel al jugador vaticà si no es treu la sotana per jugar? Els sancionaran per ensenyar samarretes amb la cara de Jesús sota l'elàstica oficial? Buf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada