"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Què volia fer Balotelli en una presó de dones?


Mario Balotelli és un fenomen. Massa coses no ha demostrat a la gespa i el xicot sempre acostuma a ser més notícia per afers extraesportius que no per la seva habiltat i potència. La darrera gesta del jugador del City ha passat, aquest cap de setmana, a Brescia. El potent jugador es recupera a Itàlia d'una lesió i dissabte, a les 16:00h, no se li va ocórrer res més que entrar a una presó de dones, sense permís.

Què volia fer? Donar una conferència sobre educació i bon comportament? Visitar l'edifici? Es pensava que era una discoteca? Volia ensenyar les noies a ballar el Jailhouse Rock de l'Elvis? El cert és que els vigilants van obrir uns ulls com unes taronges quan van veure passar per les portes de la presó un Mercedes d'alta cilindrada que semblava conduït per un home que s'assemblava molt a Balotelli. Coma copilot, tenia el seu germanastre de 17 anys, Enock. Els carabinieri els van demanar la documentació per assegurar-se que el tipus que estava al volant era el jugador del Manchester City i els van retenir una mitja hora.

Els van demanar què hi feien allà, els van recordar que no estava permès visitar el centre penitenciari (ni les recluses), sense permís i que fotéssin el camp d'una vegada. Balotelli semblava molt avergonyit i va esgrimir que no sabia que es necessitava una autorització. Doncs ja ets granadet, macu. El seu representant, Mino Raiola (el recordes?), ha sortit per defensar el futbolista italià assegurant que, la seva, era una bona iniciativa. Mmmm. Les recluses quedarien ben decebudes, no?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada