"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 7 d’octubre del 2010

I España es va fer de LeBron


El Barça és campió del món de clubs de futbol i bàsquet. I perquè no hi ha secció de futbol americà que sinó...

1.- El FC Barcelona ja és el campió del món de bàsquet, de manera oficiosa, després de derrotar els Lakers per 92-88. Fa temps que dic que els de Xavi Pascual fregarien els play-offs de l'NBA.
2.- El partit no ha tingut res d'amistós. Picabaralles, garrotades, gestos de ràbia, concentració, suor, defenses fortes, lluita, faltes, tècniques i jugades de gran qualitat. Ha estat un d'aquells partits que els entrenadors haurien de passar a la canalla.
3.- Els Lakers han tastat la defensa del Barça, la velocitat de circulació de pilota dels blaugrana i han comprovat que la capital catalana és una ciutat de bàsquet que no s'ha mostrat com les analfabetes Londres, Berlín o París que es limiten a riure les gràcies dels jugadors NBA.
4.- Kobe Bryant ha estat molt ficat en el partit i s'ha oblidat del seu genoll recent operat per jugar bona part del matx i estar present en els minuts definitius. Phil Jackson ha fet que els seus titulars aguantèssin la tempesta.
5.- Pau Gasol es confirma com el millor ala-pivot del món i el més complert en el pal baix.
6.- Ricky Rubio ha de millorar molt en el tir si vol ser algú a l'NBA.
7.- Els Lakers, encantats amb Barcelona, amb l'ambient i amb el menjar català d'aquest restaurant. Jackson ha deixat que Gasol no estigués a l'hotel i pogués dormir a casa seu.
8.- Kobe Bryant ha admès que és del Barça, per enèsima vegada, i que una de les opcions per jugar un cop es retiri de l'NBA és el conjunt blaugrana. T'imagines una parella amb Pau?
9.- Pete Mickael ha estat l'home del partit. Ha aguantat el Barça en el pitjor moment (tercer quart) i s'ha barallat amb Kobe i Artest.
10.- Pau Gasol s'ha dirigit al Sant Jordi en català abans de començar. Alguns xiulets escadussers de la xusma espanyolista. M'ha sorprès ja que el Sant Boi, que defineix Catalunya com una "regió d'Espanya", mai ha destacat massa per defensar el nostre país. Pobres espanyols! El seu Gasol traïnt-los i parlant polaco. Kobe enamorat de Barcelona... Sort que els queda LeBron. Que és com CR7, però en negre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada