"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 8 d’octubre del 2010

Entrenar poco y follar mucho!


"Entrenar poco i follar mucho". Aquesta sembla ser la particular dieta, no del cucurucho, sinó dels prop de 7.000 atletes que han tancat a la vila per a esportistes de Nova Delhi per celebrar els sempre atractius Jocs de la Commonwealth. Com hi ha hagut tants problemes d'organització (amb invasió de serps inclosa), els participants han decidit matar el temps aprofitant el regal de 8.000 condons que els ha facilitat l'organització. Juas, juas. Pobres! Es pensaven que quedaven bé i ja se n'han gastat més de la meitat quan encara no s'ha complert la primera setmana! Resultat, les canonades taponades pels més de 4.000 globets usats. I pensar que hi ha qui encara debat si hi ha d'haver sexe abans dels partits o no. El millor? La reacció dels organitzadors. Per comptes de calibrar el putiferi (o gàbia de conills) que tenen endegat a l'India es feliciten per què els esportistes han estat responsables. Home, és evident que ho han estat. I ho celebrem. Però això no és un Erasmus on, qui més qui menys, tracta d'omplir crèdits com bonament pot per la via vaginal. Se suposa que és una competició esportiva d'un cert nivell, no?

És clar que amb les esfereïdores xifres d'ús de preservatius que se saben, des de que Barcelona'92 va ser pionera regalant condons als atletes, amb 8.000 no n'hi ha ni per començar. Als Jocs de Sydney, els atletes van fer servir 90.000 condons (estic parlant, només, dels gratuïts que posava l'organització als esportistes), a Atenes 2004 es va duplicar la xifra australiana per dos: 130.000. A Pequín, fa un parellet d'anys, es van usar 100.000. I encara tenen sort que el golf no és olímpic ja que amb les necessitats de Tiger Woods, les xifres haurien augmentat espectacularment!

I jo em pregunto: Hi ha diferents mides? No deu ser el mateix un atleta del Senegal que un de les Filipines, no? I els que reparteix l'organització duen la simpàtica, ostiable i extremadament eròtica mascota de torn serigrafiada? Els atletes tenen els seus particulars pòdiums i medalles? Clar, com que tots parlen anglès...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada