"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Un fort aplaudiment pels oranje!


Potser algunes federacions i, sobretot, alguns clubs, haurien de prendre bona nota de la decisió que ha comunicat, aquest dilluns al migdia, la Federació Holandesa de Futbol. Bert van Marwijk, l'entrenador dels oranje, no li ha tremolat el pols. Segons després que l'alertessin de la nova bogeria del futbolista Nigel De Jong ha decidit apartar el migcentre de la selecció pel seu joc violent. Així, el jugador dels citizens no disputarà els propers partits de la selecció holandesa de classificació per a l'Eurocopa 2012 davant Suècia i Moldàvia. Bert van Marwijk ha avisat que parlarà amb el jugador.

De Jong, aquest cap de setmana, va trencar la tíbia i el peroné del francès del Newcastle, Ben Arfa, quan només s'havien disputat tres minuts de partit. El carnisser holandès no va veure ni una targeta per la seva acció que ha precipitat que el jugador de les garses es perdi la temporada i això que era una de les sorpreses agradables de la Premier. De fet, Arfa va necessitar oxigen tant en el terreny de joc del City of Manchester com a l'ambulància que el duia a l'hospital.

No és el primer cop que De Jong treu a passejar les seves habilitats. Durant la final del Mundial, va impactar contra el pit de Xabi Alonso amb una entrada esgarrifosa que només va ser castigada amb una targeta groga que li va ensenyar l'holandès Howard Webb. Al març passat, el delicat jugador holandès també va trencar la cama a l'estatunidenc Stuart Holden.

Com sempre, des d'Holanda arriben decisions sensacionals. Encara recordo quan el gran Guus Hiddink es va negar a què el València comencés a jugar un partit si no es treien símbols feixistes de les grades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada