"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 7 de gener del 2011

Marc Coma segueix líder del Dakar tot i fer d'infermer

Marc Coma ha demostrat ser un autèntic company. El d'Avià, que ja té dos Dakars a les seves esquenes (2006 i 2009), ha protagonitzat un capítol solidari d'allò més emocionant durant l'etapa d'aquest dijous. Quan el que importa és complir el recorregut de l'etapa amb el mínim temps possible, el català s'ha trobat inconscient el francès Olivier Pain després d'una caiguda. Mentre altres rivals anaven passant pel seu costat, el de KTM ha baixat de la seva moto per oferir socors al pilot de Yamaha. Coma, sabedor que importa més una vida humana que qualsevol èxit esportiu, ha avisat l'helicòpter medicalitzat, ha activat totes les senyals d'alarma que té previstes l'organització del Dakar per a emergències i s'ha quedat fent companyia al gal fins que ha arribat el seu company d'equip, Joan Pedrero, que l'ha rellevat.

Justa recompensa per a una bona obra altruïsta
Marc Coma ha seguit amb l'etapa protagonitzant una remuntada espectacular sabent que ha fet el què li havia dictat la seva consciència. Afortunadament, Pain s'ha pogut recuperar però ha hagut d'abandonar el raid més important del món després de fer-se evident que s'havia fracturat el canell i el dolor li havia fet perdre la consciència. Marc Coma segueix com a líder de motos després que l'organització ha decidit perdonar-li els 11 minuts i 20 segons que ha estat atenent Pain.

La versió del bicampió solidari
Marc Coma ho explica d'aquesta manera en el seu web: "¡Quina etapa! Ens ha passat de tot. Primer, una caiguda al km 80, després m'he hagut de aturar de nou per poder resoldre un problema amb el radiador del meva KTM, el qual, havia quedat malmès després de la caiguda. Després, m'he hagut d'aturar quan he vist l'accident d'Oliver Pain, el qual ha hagut de ser evacuat amb helicòpter. Amb tot, hem perdut molt de temps encara que l'organització, ens ha "tornat" els minuts referents a l'ajuda que hem prestat a Oliver. Malgrat tot hem d'estar satisfets amb el resultat final ja que l'etapa ha estat molt complicada. Demà, ens esperen dunes, navegació i "fesh-fesh", així que estem davant d'una altra etapa complicada i espero que puguem augmentar les diferències ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada